Brak echa zarodka w 7 tygodniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojęcia ile pęcherzyk mierzy, kształt przy drugiej wizycie miałam taki sam. Ale wielkość, nie wiem jak mogłam się nie zapytać;/ A ja tak nie chce iść do szpitala..;/
Póki co u mnie piersi bolesne tak jak były, śluz też. Zobaczymy..Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
ja juz troche nabieram podejscia ze im szybciej to sie stanie ty szybciej zajde w kolejna ciaze tym razem juz prawidłową.. martwie sie ale powoli pakuje torbe do szpitala...chyba musimy podejsc do tego tak ze dotknela nas choroba a nie ciaza skoro naszych zarodkow nie bylo i nie ma...moze i tak jest lepiej.. bardziej bym rozpaczala jakbym wiedziala ze cos bylo..;( 3maj sie tam maja musimy byc silne
aniołek 01.02.2016r -
U mnie to trochę potrwa zanim zacznę starania. Po drugim poronieniu jest kupa badań... A do szpitala już spakowana jestem. Faktycznie, gdyby był dzidziuś widoczny pewnie byłoby teraz gorzej. Ale mi i tak jest ciężko, że znowu mnie to spotyka;/
Oby było dobrze następnym razem. Dawaj znać co u Ciebie się dzieje;) -
Poki co troche mnie plecy pobolewaja ale to tyle.. tak to zostaje tylko psychika do zaakceptowania sytuacji, strasznie ci wspolczuje ze spotkalo cie to 2 razy ;/ trzymam kciuki zeby kolejnym razem wszystko sie udalo. Odezwe sie jak cos sie u mnie zadzieje/zmieni/albo jak bede w szpitalu no chyba ze jeszcze ogarnie mnie wczesniej panika i bede potrzebowala wsparcia ;P ty tez pisz jak u ciebie jakos tak razem latwiej
aniołek 01.02.2016r