Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sama z bułką tartą (wczoraj kupiłam te super bułkę z intermarche )
bardzo mi się jej chciało choć wczoraj była
A pierś z kurczaka leży już 2. Dzień w lodówce. Na siłę tego nie zjem. ..a może jutro sałatka z pekinskiej? ?w końcu mąż będzie i pokroiżabka04 lubi tę wiadomość
-
Zabko, to zjedz moze coś lekkiego, choć zapychajacego jak np kalafior. No chyba ze Ci nie służy. Ja to już wole coś zjeść jak mi cukier skoczy, bo pózniej mnie ssie, jem za dużo i błędne koło jest. Insulinę dałaś, wiec zaraz spadnie.
Kamciu, miałam na myśli, ze oni lubią sie odwoływać nawet jak wiedza ze nie maja racji...ale tym lepiej dla Ciebie, bo takich odsetek jak ustawowe, to nigdzie nie dostaniesz, choć niewątpliwie sprzydaloby sie na wyprawkę
-
Oj Zabko ale poszalas
Ale co uzylas to twoje
Kamcia oby Zus odpuscil. Nalezy ci sie juz spokój. Tym bardziej ze tyle z nas zdzieraja ze tyle co ci maja wyplacic ro dla nich nic.
Martta wspolczuje. Jak pomysle o moim bolu dupy po szyciu krocza to jestem sobie wyobrazic twoj bol.
Ja dzis zaryzykowalam i zjadlam na obiad makaron z sosem (mieso, papryka, CEBULA, pieczarki i sos w proszku). Obiad taki jak na diecie w ciazy ale zmienilam pelnozoarnisty makaron na zwykly. Niestety karmilam a maz gotował i rozgotowal. Z ciekawosci zmierze po 1h bo ciekawa jestem czy bylo czego unikac ba diecie
Ale po porodzie wcale nie jest lepiej. Teraz zamiast trzepac portkami przed pomiarem to trzepe ze strachu jak to na dziecko wplynie. Oby sluzylo.
Na dodatek kupilam dzis 0.5kg czereśni i jak wczesniej mialam objekcje przed pomiarem tak teraz znow mam watpliwosci przez to jak to moze wpłynąć na dziecko.
Jakas paranoja. Chodze zestrachana zeby cokolwiek zjesc bo boje sie o jego zoladek. Nadal nie sprobowalam mleka z platkami bo oczywiście sie boje tylko teraz troche inny strach
A na dodatek byłam dzis z malym 1h na spacerze. Poszlismy na targ pi ziemniaki. A teraz mam wyrzyty ze za długo na takie spacery w 2 tyg zycia. Chyba hormony po porodzoe jeszcze nie odpuscily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 19:07
-
nick nieaktualnyJestem.
Musiałam córkę wykąpać, mąż wrócił i obiadku itd.
Agusienka nie mam właśnie kalafiora
No poszalalam ale chociaż zaspokoić potrzeby z myślą że cukry będą super były przez godzinę bo potem już nie:-(
Właśnie zjadłam ostatnia kolacje Zapiłam kefirem.
Nawet głodna nie bylam ale zjeść trzeba:-) -
nick nieaktualny
-
A mi sie jeszcze skonczyl dzisiaj zapas chleba probody i po 1 kromce slonecznikowego jakiegoś 130 wywalilo. Ehhh... i dalej glodna siedzę. Przede mna kolejna kiepska noc ze spaniem, pomimo ze jestem mega zmeczona, jutro od rana luxmed i pobranie krwi a potem na usg na 9.20. Mam nadzieję że będzie sie choc troche lepiej jutro chodziło mi
Agatia zwykle zlote pronce polo??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:50