Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
No moze po takim pieczonym byloby lepiej. Ja wtedy próbowałam ten z kogutkiem wlasnie.
Bylo to na poczatku cukrzycy wiec zazwyczaj mialam wtedy cukry w okolicach 105 a po pasztecie 120. Wiec pewnie teraz byloby jeszcze gorzej.
Widzialyscie jaka pogode zapowiadają na święta?ok 15-17 stopni.
Niby super ale ja bede miec problem bo nie mam zadnej kurtki na wiosnę w ktorej moglabym zmieścić moje 90cm w pasie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
teoretycznie zaklepałam przyczepę którą we wtorek oglądałam. Ta druga ładniejsza ale jakby mniej dla nas funkcjonalna. Pojedziemy jutro razem i jakąś weżmiemy(mogłam jedna zaklepać, ale nie jest powiedziane, ze drugą sprzeda)
weszłam do intermarche a tam wystawiona świeżutka biała-nie ma lepszej niz z intermarche
kot tez się ucieszył, ze karmę kupiłam
a ja po prostu padamagatia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis obiad bede jesc po 17. Nie wiem co mam dzis zrobic do jedzenia, nie wiem czy spróbować wrócić do 150g. frytek czy ograniczyc do 100g. Moze zrobie kurczaka duszonego z pieczarkami albo kurczaka curry. Sama nie wiem
Dziewczyny jak jecie kanapki z dżemem to smarujecie kanapke maslem najpierw?
I czy sól lub ostre przyprawy podnosza cukier? -
nick nieaktualnyMówię do męża dzisiaj że przytyłam tylko 1,4kg od początku ciąży.
Patrzy na mnie mówi że to nie możliwe bo taki brzuch mam wielki i wogole czy to nie za mało dla dziecka???? Czy tam wszystko wporzadku u bąbelka??? Czy nic mu nie grozi ta moja dieta????
Jak zobaczył dziś ile zjadłam na obiad to aż się zaśmiał pytanie czy śmiał się że tak dużo jem czy cieszy ze że dużo dałam bąbelkowi jeść????
Faceci hihu
Kamcia nie strasz na prawdę chudniecie???? Nie dobrze kochana -
nick nieaktualny
-
Żabka emilka w 38+4 ważyła 3560
wyciągnęła ze mnie ile chciała po cc ważyłam o 12 kg mniej niż pierwszy wpis w karcie. Ale szybko waga urosła
Mój gin ostatnio nie kazał się martwić (zwłaszcza ze tak miałam wtedy w ciąży )ja się zacznę martwić po 20 tc
A gdybyś zobaczyła mój brzuch to nie uwierzylabys ze to tylko 17tc -
nick nieaktualnyMoja się urodziła w 38 tc 3650.
Schudłam tylko 10kg z resztą się zmalałam do jeszcze nie dawna.
Dostałam pracę rok temu i zgubiłem cześć potem pomogl siofor.
Ale jestem w szoku że brzuch wielki a ja tylko 1,5kg.
Wielki czy malutki masz brzuch?
Stawiam że wielki bo niby druga ciaze widać szybciej