Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no zobaczymy jak to będzie z tym karmieniem. dzięki kamcia za podpowiedzi
ja na 2 śnaidanie płatki błyskawiczne na wodzie i jabłko, do tego cynamon i kakao do smaku. wczoraj miałam po czymś takim cukier 100, więc dziś już nie mierze. jogurt zjem sobie pól godziny po tym.
u mnie słoneczny dzionek, aż się chce wyjść na spacer -
asioczek, ani nie będziesz gorsza matka, ani twoje dziecko nie będzie mniej szczęśliwe na mm
przy czym masz takie same szanse, jak każda kobieta, ze będziesz karmiła cycusiem! Ani cesarka, ani cukrzyca nic do tego nie mają. Nie na wszystko mamy wpływ. Trzymam już za ciebie kciukiasioczek86 lubi tę wiadomość
-
Zabka ja tez uwielbiam biale pieczywo. Ja I sniadanie jem z mezem przed tym jak wyjdzie do pracy. Ja jem kanapke chleba pelnoziarnistego z wedlina i pomidorem a on je kanapke białego chleba lub biala bulke z wedlina i pomidorem. Dodatki mamy te same ale moja kanapka mi srednio smakuje za to jego tak pachnie ze zjadlabym ja oczami
A czasem jak mi sie przyspi i nie wstane na sniadanie z nim to budzi mnie sam zapachz kuchni tego pieczywa bialego
Mnie sie juz snilo ze stresu ze nie umiem karmicAle zobaczymy po porodzie.
Czy wy widzialyscie jaki arbuz ma ig?Normalnie mialam smaka ale jak zobaczylam tabletkę to mi przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 10:51
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorinka bułka hmmmmm z wedlin i pomidorem mmmmmmmmniam ukradłabym ta bułkę hahahaha
a razie lecę na razowym 100% nie jest źle ciekawe jak długo dam rade.
o 21:00 jem kromke bialego pieczywa z serem żołtym i pewnie przez to mam cukry takie ostatnio 90! Tylko patrzeć kiedy przekrocze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka, to moze lepiej zamiast patrzeć i czekać to już teraz działać ?
wrrrrrrr
Raczej tak ale ciężko mi się z nim rozstać.
nawet nie masz pojęcia jak się zajadam z apetytem tą kromką wieczorem.
To tak jak mamy chcice na coś już teraz natychmiast oooo!!!
Nie no dzieckiem nie jestem i rozumiem
Będzie trzeba.
-
Gdybym mogla zjesc biala bulke to bym ja chyba 30 min. jadla bo bym sie nią delektowala
Ale ciekawi mnie jaki bym miala cukier gdybym zjadla kanpke bialego pieczywa zamiast pelnoziarnistego bo szczerze to jeszcze sie nie odwazylam takiegl eksperymentu zrobic.
Wiecie to jest wlsnie najgorsze. Jak radzic sobie z zachciankami w ciazy. Za mna ostatnio chodzi cola light lub woda z sokiem malinowym. Ale póki co dzielnie z tym walcze i nie daje sie poniesc
Wsumie w ciazy mąż musial tylko raz leciec do sklepu bo baaarrdzo chciało mi sie MichalkowA teraz to staram sie miec rozsadne zachcianki np. wode gazowana lub pół jablka itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 11:15
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorinka, raz próbowałam bialy na 2. sniadanie i był taki sam cukier, co po ciemnym. innym razem ukradłam mężowi taka tycieńka z pasztetem(do mojej ciemnej) i nic
zabka, nie przepadam za bananami wiec nawet nie próbuję...to taki zakazany owoc obok winogron
mnie to serducho ze ztresu boli -
nick nieaktualny
-
Zabka ja banana balam sie sprobowac. Od poczatku cukrzycy czasem pozwalam sobie na pol jabka lub kilka mrożonych truskawek.
Kamcia zrobilas smaka na pasztetNajlepiej z kogutkiem i w polaczeniu z pomidorem mmmmmm
Ale raz próbowałam i miałam 120 wiec chyba nie dla mnie -
nick nieaktualny