Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa szybko łapie ale jak się uczę na pamięć.
Do matury wyrylam na blache 4 kartki a4 z polskiego jakiegoś tematu opracowania.
Dwa razy się zacielam ale wiedziałam w którym miejscu na kartce jestem.
A tak żeby zapamiętać to nie ja nie przywiązuje aż tak bardzo do wyników cukru do czego innego bardziej
Nie zamierzam Kamciu.
Na spokojnie po porodzie będę biła rekordy oczywiście jak będę mogła coś zjeść bo cycusiem zamierzam karmić przynajmniej pół roku jak córkę bo potem mi zanikl pokarm:-(
Teraz zauważ że się już pilnuje nie to co na początku było
Z drugiej strony uczyłam się co moznq a czego nie niespodziewalam się że Jagodzianke nie służy hahahahaha wy bardziej obcykane były więc pewnie zejście się śmiały że mnie jaka głupia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja swoją sałatkę robie po swojemu i mojej bliżej do jarzynowej. Makaron +przyprawy kukurydza, por, marchew? Seler lub /i pietruszka , jabłko (choć nie zawsze ), ogórek kiszony, szynka (najczęściej polędwica sopocka )
Oczywiście majonezWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 18:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
u nas wszystko dobrze, choć mała nie je książkowo (bo tylko z 5 minut i koniec) to przybiera na wadze
. taki jej urok i tyle
widzę, że też ładnie trzymacie cukry w ryzach :)jak ten czas szybko leci, już niedługo będziecie tuliły wasze maluszki
pozdrawiam
ja robię krzywą za jakieś 2 tygodnie, mam nadzieję, że cukrzyca to dla mnie już przeszłośćteraz się nie mierzę, bo nawet czasu nie mam, poza tym często coś wcinam
buziakigoodwill, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asioczek
Jak miło że nas odwiedzilas
Jak spojrzałam na suwaczek to aż nie dowierzam ze juz miesiąc minął. ..
Az miło się dziś zrobiło ze tyle dziewczyn się przypomniało
Bo jeszcze rano narzekałam ze cukierki rodzą, odchodzą a nowych brak
Zdrówka dla was wszystkich (mamy, taty i pociechy )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 20:31
asioczek86 lubi tę wiadomość