Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulla wielkie gratulacje
u zdrówka dla Kajtka
Wróciłam z Jarmarkunic nie kupiłam, bo szału nie było. Wzięłam namiary na babeczke, która szyje kocyki itp. Ma mi uszyć 2 spiworki do domu i jeden do wózka, ale bez minky, tylko z bawełny dresowej. No i do wózka zimowy ocieplany. Za 3 śpiworki, 2 ochraniacze do łóżeczka i 2 prześcieradła weźmie 180 zl, więc uwazamr, że zupełnie spoko
jeszcze w grarisie ma dorzucić poduszkę misia przeciwko splaszczaniu
choć ja używam klina, więc raczej się nie.przyda
Idę robić obiad, choć apetytu nie mam za grosztrochę popadalo i się ochlodzilo, ro mozer cosr wcisnę
-
nick nieaktualnyAb ja czekam na 16 i zjem 7 deysa( bo kupiłam) albo arbuza
Pranie skończone ufffff
Było ciężko ale ogarnęłam wszystkie zadania:-)
A najgorsze ze córce zaczyna lecieć zielona gila wrrrrr ona wie kiedy chorować jak mam badania albo lekarzy oby jej przeszło...... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabko zdrowia dla córci, niech chorobsko spada precz.
Też mam chęć na słodkie, zjadłam kulkę lodów nutellowych i sorbetowych. A na śniadanie wbilam 7 naleśników z dzemem i serem cukier 88, a po 1h10 min 77
Też przed okresem mogłam Żabko wbić całą czekoladębrakuje mi mlecznej milki jogurtowej albo.karmelowej z orzechami z wedla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 15:49
-
nick nieaktualnyAgatia woooooow.
Jedz te nalesniki jak ci służą korzystaj kobietko:-)
Ja jak słyszę nutella to aż mi się coś robi stoi u mnie wielki słoikA jak córce robię kanapkę to mam ochotę łyżka wyzrec hihi
Agatia dzięki nie może się rozchorowala bo mąż ma 1 zmiany i będę musiała wszędzie ja źr sobą wlec najgorzej to do diablo bo tam 2h minimum siedzenia.
To może zjem kawałek arbuza i rogaliki 7 deysa i też będę miała takie cukry jak wy????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny