Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzesyłam szok aż motorek w doopie mi się włączył hahhaha
Wyszłam na dwór po tym rogaliku wzięłam gluko a insuliny już nie (no bo gdzie sobie zapodam w razie czego?)
Mierze po 1h a tam 160!!!!!
Więc córkę za chabety z gratami i biegiem do domu po insuline.
Doszłam w 5 min mierze a tam już 130!
W między czasie walczę z penem insulina nie chciała wylecieć minęło kolejne 5 min a tam już 120:-)
Nie dałam insuliny bo bez sensu ale w szoku byłam że tak wywaliło pewnie przez arbuza:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martta he he nie muszę Ci odpowiadać nawet
Ale jednak chyba pytanie do mnie, więc odpowiemrobię z mleka 2% albo 3,2% diablo te o niższej zawartości tłuszczu kazała omijać w ciąży, bo są słabo odżywcze. Zresztą to 0,5% to dla mnie woda nie mleko
Bez laktozy nie próbowałam w ciąży, bo go nie lubię. A proporcje 1 jajo, 3 łyżki mąki żytniej 2000 razowej, melko na oko, żeby masa była naleśnikowa
i szczypta soli.
Żabko ja dzisiaj zaszalałam z domowym fast foodem i cukier po 1,5h 140, ale spada ładnie
Nie łącz owoców i 7daysaalbo to albo to
ja jeszcze arbuza nie jadłam w tej ciąży, ale czeka schłodzony w lodówce, ale chyba nie na dzisiaj
bo dziś już starczy rozpusty
żabka04, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaraz idę do domu bo jestem na dworze i właśnie mąż bawi się z córką.
Ja musze byćchciałam iść mu obiad ogrzać każe siedzieć oddychać.
Pewnie nie jest głodny.
Akurat wrócę i sprawdzę po dwóch godzinach bo tu zaraz kolacje trzeba jeść sałatka czeka:-)