Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia hahahha może później my będziemy odchodzić to nowe się uaktywnia pojawia jakoś to będzie
Najważniejsze żeby tak najbliższą przyjaciółka po porodzie poszła w pizdu sobie hahahah
Ja jej niechce
Mąż będzie wracał to kupisz wszystko na sałatkę i zrobicie pewnie będzie miał ochotę bo tam żarcie pewnie jedno i to samo:-)
kamciaelcia, goodwill, twardan lubią tę wiadomość
-
Zabko
ale mój mąż właśnie na takich wyjazdach ma lepiej niż w domu-tam codziennie ugotowane (czego my normalnie nie robimy), kazdego dnia co innego (a spójrz jak ja teraz gotuję ) i zawsze mu sie troche przybiera na wadze
niby weszłam do Piotrusiowego pokoju, ale mam wrażenie, ze mi brakuje miejsca...ale mam zaopatrzoną apteczke ( z grubsza, ale nic nie dokupuje), jest płyn do kapieli, szampon, maść pośladkowa, sudocrem, linomag, puderki do dupci x 3(to zazwyczaj uzywalismy, reszta w razie wypadku), podklady do przewijania,, zapas woreczków na zużyte pieluchyoj duzo duzo mam i większość z data ważności do 2018r
-
Kamcia jedna kawa na czczo, druga do pierwszego śniadania. Ale to są takie malutkie filiżanki z ekspresu, że w sumie liczę ją jako jedną, czasem po obiedzie dopijam jeszcze jedną jak muszę coś zrobić, a nie się położyć, bo ledwo żyję. Ciśnienie strasznie niskie mam.
Widzę, że będziecie tęsknić
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
pewnie, ze bedziemy tęsknić!!!!
ja pije kawę rozpuszczalna z mlekiem, wczesniej 2, przed ciążą nawet 3
udowodnione, ze kawa mi cisnienia nie podnosi, ale budzi...kiedys w szpitalu z pielegniarkami eksperymentowalam, cisnienie nic w góre, ale ja robiłam sie nie do poznania (budziłam się)
więc niestety,kawa z mlekiem do sniadania nie wypali, apopołudniu nie smakuje...
a ciśnienie mam niskie w ciązy
przed rozkurczowe mialam dośc wysokie
ale to stres...przecięż dziecko nam umarło i wiele złego we mnie się nadzialo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkończyłam jeść obiad:-)
Jakie to były pyszności nawet w trakcie jedzenia junior się ruszał to chyba dobry znak fasolka mu smakowała? Czy kotlet z piersi kurczaka????
Córka wcina kotlety i surowego zielonego ogórkajuż druga dokładkę
Nic aby cukry dopisały bo jestem pełna!!!!
kamciaelcia, twardan lubią tę wiadomość
-
u mnie też kotlecik w panierce, kalafior z bułką, ryż. Mi kawa smakuje zawsze, mogłabym ją pić litrami, ale ograniczam się do 2, max 3 w ciąży, co by młody się nie uzależnił.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualny
-
chwale się
a to moje dziełowyprane, wyprasowane, poukładane...jeszcze inwentaryzacji nie robiłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/92a6642ebe86.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/063a891d7bcb.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea105a4096f8.jpgżabka04, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tak, ale jak przykryte mialabym doa was sfotografować?
pieluszki sa na półce poprasowane
tylko rozłozyć, ale jak to wszystko przeliczę
pokój ogarnełam, apteczka jest (nawet gaziki ze spirytem), kosmetyki są, ale i tak większośc rzeczy na wierzchu...no i kartony z powrotem tam wrzuciłam, niech mąz sie z nimi męczy
zyrandol trzeba powiesić -
Dziewczynki kochane! Zaskoczę was pewnie ponieważ od 3 godz jestem szczęśliwą mamą Kajtka. Mały ma 3340 i urodził się w 1.5 godz po 32 godzinnym pobycie w szpitalu. Trochę to skomplikowane. Jak ochłonę i będę miała ciut więcej czasu to zdam dokładną relację. Po krótce trafiłam do szpitala na sygnale po tym jak z czqartku na piątek zaczęłam mega krwawić. W sxpitalu przez 2 dni zastanawiali się o co chodz a jabyłam badana z milion razy. Decyzje zmieniano co 3 godziny.w końcu w sobotę o 10 dostałam oxy w kroplówce i o 11:28 urodziłam pięknego chłopczyka. Całuję was mocno i życzę dużo wytrwałości w walce z cukrami i innymi przeciwnośviami losu. Odezwę się wkrótce.
kamciaelcia, martta, twardan, agatia, żabka04, goodwill, Dorinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny