Hipotrofia- za małe dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mają mnie wypuścić w przyszłym tyg jak nic się dziać nie będzie. 6 razy w tygodniu będzie przychodzić położna robić ktg i 2 razy w tyg pobierać krew czy nie mam infekcji, raz w tyg wizyta w szpitalu na dopplera. Narazie takie plany, zobaczymy co wyjdzie w praniu
Psychicznie narazie ok, mimo że lekarze dobijają mnie często swoim pesymizmem
Przyrost wagi Małej i jej pełny pecherz dodał mi troszeczkę skrzydelekMagg37, tka_aa, Migotka83, Ania0306, inessa, Leira lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Samo saczenie wód nie stanowi wskazania do rozwiązania ciąży. Na patologii lezalam z dziewczyną, której się sączyły z 7 tygodni. Dziecko urodziło się zdrowe, bez problemów
Evli, to już bezpieczny tydzień. Teraz kazdy dzień to dodatkowa korzyść. Malutka rośnie więc póki co sytuacja jest dobra.Evli lubi tę wiadomość
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Czuję się ok. Nic mi nie dolega oprócz sączacych się różowych wód
W wymazie wyszedł gbs
Miałam nadzieje że się wyniósł ale jednak nie miałam go rok temu, antybiotyki pogorszyły sprawę, więc co miesiac-2 robiłam terapię probiotykową.. Ale jak widać nic to nie dało nadal tam jest
Zostaje na antybiotykach 7 dni.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Czuję się ok. Nic mi nie dolega oprócz sączacych się różowych wód
W wymazie wyszedł gbs
Miałam nadzieje że się wyniósł ale jednak nie miałam go rok temu, antybiotyki pogorszyły sprawę, więc co miesiac-2 robiłam terapię probiotykową.. Ale jak widać nic to nie dało nadal tam jest
Zostaje na antybiotykach 7 dni.
Nie bój się - też miałam GSB, duża część kobiet to ma.
U mnie pomogły zwykłe probiotyki - co drugi dzień brałam probiotyk doustny i dowcipny, tak, żeby każdego dnia wziąć jeden. Tak długo jak szyjka jest zamknięta to wszystko OK. Po antybiotykoterapii koniecznie dołóż jakieś kiszonki do diety i te probiotyki. Będzie dobrze!Evli lubi tę wiadomość
-
Evli, tej dziewczynie która ze mną leżała non stop robili crp i posiewy. Jak tylko cos to od razu dawali antybiotyk. Przypilnuj, zeby po przeleczeniu jeszcze zbadali czy jest ok albo nawet prywatnie zrob. Chodzi o to, zeby nie zakazic wod plodowych i dziecka.Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Dziewczyny miałam cesarke w nocy. Mała ma 940gramy, stan stabilny, nic więcej nie wiem, nie było lekarzy.
Ania0306, Magg37, inessa, tka_aa, Ewee, Leira, Magda - mbc, Paulciaa__, Kinga40, Rudzik1, Migotka83, Misiabella lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
O matko Evli jak to czemu tak nagle??? Trzymam kciuki za Was, teraz wszystko musi być dobrze!!! A Ty jesteś taka dzielna... oby wszystko było w porządku, daj znać co z małą jak będziesz wiedziała. Wielkie buziaki dla Was:***
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualny
-
Evil gratuluję i mocno trzymam kciuki za Twoją dzielna kruszynke!
Evli lubi tę wiadomość