mały pęcherzyk - czy jest jeszcze szansa? :(
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane forumowiczki. Bardzo się stresuję, ponieważ po usg w 6 tc 2d pęcherzyk ma tylko 8 mm
tydzień wcześniej 5 mm. Lekarz stwierdził, że pęcherzyk jest za mały i przyrost również
położna powiedziała ze nic z tego nie będzie. kolejna wizyta za tydzień. Nie wiem co mam myśleć, na co czekać, kolejna wizyta za tydzień...bardzo to wszystko stresujące
Dodam że to moja druga ciążą, przy pierwszej córcia rosła książkowo. Jestem totalnie zagubiona i nie wiem jak normalnie funkcjonować
-
Dziękuję. Słabo się czuje, mam niestrawność, ogólnoustrojowe zmęczenie i brzuch pobolewa więc albo to dobrze wróży albo nie. do tego te senne koszmary
Przepraszam, ale potrzebuję ponarzekać, nie umiem radzić sobie w sytuacjach stresowych
no cóż trzeba czekać
a przed wizytą chyba zemdleje
-
To dobrze ze sie zle czujesz
normalne objawy ciazy
Ciesz sie ze je masz ja odpoczatku ciazy nie mialam zadnych objawow a czulam sie jak mlody bog
Nie stresuj sie, a jak brzuch cie boli wes nospe nie zaszkodzi a ulzy w bolach brzucha.
I juz nie narzekaja jak bardzo sie martwisz jedz na IP badz idz prywatnie do ginka jakiegos bedziesz moim zdaniem juz spokojniejsza
-
nick nieaktualnywłaśnie zobaczyłam do mojego kalendarzyka I trymestru i u mnie 6t2d pęcherzyk miał 4mm, a beta 2tys.
Miałam trochę problemów później (brałam luteinę 3x200), ale jak widać ciąża się utrzymała. Trzymam kciukI!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna32 wrote:Alicjo jakie miałaś problemy?
Beta zaczęła spadać… Dobrnęła do 6 tysięcy i koniec - do tego nie było widać serduszka.
Tak na prawdę - byłam pożegnana z tą ciążą…
Po kilku dniach płaczu pojechałam na następne USG i okazało się, że jest jakaś delikatna czynność serca. Później dzidzia byla opózniona w I trymestrze o 2 tygodnie w stosunku do OM, a na dzień dzisiejszy jest tylko jeden dzień różnicy - także pięknie nadrobiła.
Luna32, Palinas89 lubią tę wiadomość