Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
Truss7 wrote:Chcialabym leżeć w domu ...
Ja tez
Ale dzieciaczki są teraz najwazniejsze a pozatym juz nie duzo czasu zostalo -
Truss7 wrote:Jestem w 30tyg a szyjka 18mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 15:53
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
A mnie od około 2 dni zaczyna coraz bardziej pobolewać brzuszek. Jak do jutra się nie poprawi to jadę do lekarza lub na szpital ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:A mnie od około 2 dni zaczyna coraz bardziej pobolewać brzuszek. Jak do jutra się nie poprawi to jadę do lekarza lub na szpital ..
Mnie tez tak czasami dolem zaciągnie ale mysle ze to tez przez to ze dzieciaczki rosna sąncoraz ciezsze i wszystko sie rozciaga. -
Bylam na usg dzisiaj maluchy waza juz ponad 1kg.
Ale za to szyjki juz nie mam i do tego rozwarcie... Eeeehczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Karola, dobrze, ze maluchy szybko przybierają. Znam osobiście kilka wcześniaków z masą urodzeniową ok 1kg, które mają się świetnie. Ale wiadomo, że im dłużej pociągniesz, tym lepiej dla nich, bez dwóch zdań. Patrząc na to, że wyleżałaś już przy rozwarciu tyle tygodni i nic się nie zadziało, to może jeszcze kilka pociągniesz. Trzzymam kciuki :*
-
U mnie dla odmiany, żeby nie było zbyt pięknie, jakaś infekcja się przyplątała, bo swędzi lekarz na urlopie, kazał używać clotrimazolum, a w piątek jadę po receptę. Nie ma chyba tygodnia, żebym nie wpadała z wizytą do mojej gin....pewnie już ma mnie dość I jeszcze złapało mnie gardło, najpierw ból, potem suchy kaszel, a teraz mokry - boję się, że osłabi to jeszcze bardziej moją mizerną szyjkę, nie wiem czy słusznie ;/ ale leczę się domowymi sposobami i liczę na to. że szybko przejdzie.
-
Leze juz 6 tyg w szpitalu ... Nie wiem kiedy to zlecialo. Szyjki juz brak jest rozwarcie to teraz chociaz wytrzymac z 3 tyg jeszcze i bedzie dobrze
-
url=https://naforum.zapodaj.net/3aede5cec0ea.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3aede5cec0ea.jpg[/url]
Podrośliśmy troche ?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
U mnie z leżeniem średnio. Dziś byłam zrobić badania moczu i przy okazji posiew,bo ostatnim razem wyszły mi jakieś liczne bakterie.. Dziś wszystko ok w moczu wyszlo więc mam nadzieję,że jutrzejszy posiew też wyjdzie ujemny:)
Jutro mam wizytę u swojej doktorki...
A w piątek polowkowe - już tak się nie mogę do nich doczekać
Ten tydzień trochę napiety mam
No i dziś zaczynamy 20 tc -
Ale ten czas leci
Jeszcze pare dni i nasze szczescia beda z nami <3 -
KarolaFasola wrote:Ale ten czas leci
Jeszcze pare dni i nasze szczescia beda z nami <327.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity