X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Plamienia/krwawienia - przydarzyło się Wam?
Odpowiedz

Plamienia/krwawienia - przydarzyło się Wam?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzisiaj znowu zaczęłam plamić. Ech.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam plamienie takie jednorazowe. Tydzien temu tez mialam. Lekarka powiedziala ze nic tam sie nie dzieje przepisala duphaston. Dzisvjestem w 6 tygodniu i to samo. Zaczynam sie martwic.

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • paulina_b Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo że jak są plamienia to kobieta się martwi. Leżałam w szpitalu z synkiem w pierwszej ciąży i była tam dziewczyna która krwawiła do samego porodu, urodziła zdrową córeczkę :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odwiedziłam wczoraj wieczorem Gina i też wszystko jest w porządku. :) Plamiłam jeden dzień. Mam nadzieję, że będzie dobrze.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • olablond Nowa

Wysłany: 3 listopada 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam krwawienia,juz od piątku wieczorem jestem w 6tc poszłam do szpitala gin zrobił mi USG ale mi mówi ze zarodek jest jeszcze za maly i musze powtórzyć za tydzień USG żeby zobaczyćczy rosrośnie. Szyjka macicy jest zamknieta ciąża osadzona w macicy, ale powiedział ze ksztalt torebki płodu jest podluzny a nie owalny czy ktoras cos o tym slyszala ? TTydzień czekania to nie skonczonosc,,!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam plamienia od kiedy dowiedziałam się o ciąży. Najpierw było brązowe, potem różowe a teraz jest takie bardzo ciemno czerwone. Dodam, że plamię tylko po wizycie w toalecie podczas podcierania.Od 4 dni leżę. Dziś pojechałam na betę, ale w laboratorium mają długi weekend i nic nie załatwiłam. Mój lekarz też odpoczywa :/ Czekam więc do środy. Trochę się martwię, bo 6 lat temu miałam ciążę pozamaciczną, a potem dwa razy poroniłam w 11tc i w 5tc. Już sama nie wiem co robić. Do szpitala nie chcę jechać bo duphaston biorę w domu.A w szpitalu w razie czego za wiele nie pomogą na tym etapie.

• olablond Nowa

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po usg dzis poznalam moje dzieciontko, lekarz mowi ze nie widzi nic co by moglo byc podejrzanego serduszko bije i maleństwo rosnie! Krwawienie ustalo nie mialam żadnych silnych boli . Lekarz mnie uspokoił bo mi powiedział ze dopuki mam mdłości i bol piersi to znaczy ze ta ciaza się rozwija ! Spokojnie czekam na kolejne badania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza noc to był jakiś horror :( Miałam bardzo silne bóle najpierw prawego jajnika, potem lewego i tak całą noc na zmianę, krwawienie też się nasila, chociaż tylko podczas korzystania z toalety. Zaraz jadę na betę a po południu będę się dobijać do mojego lekarza, ale już powoli tracę nadzieję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta poniżej 1,2 czyli już wszystko jasne :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna strasznie współczuję. Umów się do lekarza - niech powie co się mogło stać i probujcie dalej. 3mam kciuki

• belladonna Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka, przytulam CIę mocno. Przykro mi :(

• Mangusia Znajoma

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak miałyście to brazowe plamienie to pojawily sie skrzepy?

w57vvfxmgssuzqi2.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ