Plamienia/krwawienia - przydarzyło się Wam?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mam krwawienia,juz od piątku wieczorem jestem w 6tc poszłam do szpitala gin zrobił mi USG ale mi mówi ze zarodek jest jeszcze za maly i musze powtórzyć za tydzień USG żeby zobaczyćczy rosrośnie. Szyjka macicy jest zamknieta ciąża osadzona w macicy, ale powiedział ze ksztalt torebki płodu jest podluzny a nie owalny czy ktoras cos o tym slyszala ? TTydzień czekania to nie skonczonosc,,!
-
nick nieaktualnyJa mam plamienia od kiedy dowiedziałam się o ciąży. Najpierw było brązowe, potem różowe a teraz jest takie bardzo ciemno czerwone. Dodam, że plamię tylko po wizycie w toalecie podczas podcierania.Od 4 dni leżę. Dziś pojechałam na betę, ale w laboratorium mają długi weekend i nic nie załatwiłam. Mój lekarz też odpoczywa Czekam więc do środy. Trochę się martwię, bo 6 lat temu miałam ciążę pozamaciczną, a potem dwa razy poroniłam w 11tc i w 5tc. Już sama nie wiem co robić. Do szpitala nie chcę jechać bo duphaston biorę w domu.A w szpitalu w razie czego za wiele nie pomogą na tym etapie.
-
Jestem po usg dzis poznalam moje dzieciontko, lekarz mowi ze nie widzi nic co by moglo byc podejrzanego serduszko bije i maleństwo rosnie! Krwawienie ustalo nie mialam żadnych silnych boli . Lekarz mnie uspokoił bo mi powiedział ze dopuki mam mdłości i bol piersi to znaczy ze ta ciaza się rozwija ! Spokojnie czekam na kolejne badania.
-
nick nieaktualnyDzisiejsza noc to był jakiś horror Miałam bardzo silne bóle najpierw prawego jajnika, potem lewego i tak całą noc na zmianę, krwawienie też się nasila, chociaż tylko podczas korzystania z toalety. Zaraz jadę na betę a po południu będę się dobijać do mojego lekarza, ale już powoli tracę nadzieję...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-