Położenie miednicowe
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w szpitalu kobieta powiedziała ze zawsze dają chyba ze są przeciwwskazania. A pytałam bo teraz jakos padło ze z uwagi na clexane dostaje coś innego niż oxy a ja byłam zdziwiona ze wtedy chyba nie dostałam. No to mnie sprostowała. I faktycznie pamietam takie nieprzyjemne uciski w brzuchu ale myślałam ze rozchylaja mięśnie żeby się dobrać do macicy albo coś innego robią. Anyway, wtedy nie byłam w ogóle świadoma ze coś takiego podali.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
w trakcie podają żeby chociażby łożysko wydobyć, ale to w trakcie, nie przed
u mie oksy powodowała nudności, stad wiem że leciała
i jedynie po pierwszym cc na sali dawali bo słabiej sie obkurczałam, potem juz na pewno z oksy nie miałam do czynienia -
Czyli jednak co szpital to obyczaj, hmm.. niefajnie.
Odwołali mi USG z soboty, najprawdopodobniej mam jutro. Więc zobaczymy czy tam mały się łaskawie przekręcił, ale nie sądzę, bo ruchy czuję ciągle w tych samych miejscach co wcześniej..Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Monkle, a ty masz lekarza ze szpitala gdzie chcesz rodzic? Bo wiesz, w Wawie to tłumy, ja mam od maja zaklepany termin. Jak ma skurczach podejdziesz to cię pewnie nie odeślą bo nie maja wyjścia, ale tak to nie wiem jak to działa.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 wrote:Monkle, a ty masz lekarza ze szpitala gdzie chcesz rodzic? Bo wiesz, w Wawie to tłumy, ja mam od maja zaklepany termin. Jak ma skurczach podejdziesz to cię pewnie nie odeślą bo nie maja wyjścia, ale tak to nie wiem jak to działa.
Mam lekarza z Karowej, tam rodziłam syna i teraz też chcę.
Ale... dziś byłam na USG i dzieciątko głową w dół
Żeby nie było że jest świetnie bo teraz dla odmiany leżę pod ktg, bo wyszło mi wielowodzie na USG, ale mam nadzieję że nie będą mnie już kłaść na patologię, tylko będę miała się stawiać na kontrolę co kilka dni.Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -