Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
SiSi111 wrote:Jestes szczesciara Niecierpliwaona:) kolejne dwa piekne Skarby, oj dobrze ze nie wiedzialaś ze sa jednoowodniowe. Az same łzy napływają do oczu gdy patrze na zdjęcie. Odpoczywaj dużo dużo sily dla Was!
Sisi czekamy teraz na CiebieLubieswieczki, SiSi111, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa gratulacje, małe cudeńka Aleksandry są fajne haha ;p
Już teraz masz największe szczęścia przy sobie, bez stresu
Ja mam mdłości rano lekkie a po południu kolosalne już. Mam nadzieję że jutro zobaczę dzidzię proszę o kciuki jutro od 16Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie na Pomorzu niestety śniegu jak nie było tak nie ma Więc zazdroszczę zimy Ale już sobie wyobrażam jak spadnie śnieg co się będzie działo w mieście
Alex trzymam o 16 a ja ruszam o 12, jestem mega zestresowana. Siedzę i czytam w necie i liczę już na zarodek i serduszko
-
Lubieswieczki, Alex kciuki za jutrzejsze wizyty ja mam serduszkową w piątek i nie mogę się doczekać. Narazie jestem pozytywnie nastawiona
-
To juz trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i Twoja Nynka piatjowa. Ale sie dzieje ostatnio duzo dobrego dziewczyny na na naszym forum:) ja wizytuje w czwartek ciekawe kiedy MAła zdecyduje ze wychodzi:) ogolnie dzis wstalam lewa noga, delikatnie mowiac wsztko mnie wkur***, (glownie maz), plakac mi sie chce i mam kolatania serca chwilami nawet 120.
-
Sisi musisz trochę się uspokoić bo takie nerwy to nic dobrego usiądź poczytaj fajną książkę albo film obejrzyj... Ty masz tensam tydzień i dzień co Niecierpliwa więc pewnie twoja córcia niedługo postanowi się z tobą przywitać no i kciuki za twoją wizytę