Poronienie I co dalej...
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa trzymam kciuki jutro napewno wszystko będzie dobrze zobaczysz Olę i Zosię a to ci wszystko wynagrodzi. Czekamy jutro na dobre wiadomości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 16:41
-
Niecierpliwaona- trzymam kciuki my już po wizycie. Zmiana jest ale nadal malutka, od dziś jestem w szpitalu bo zdecydowano o podaniu sterydów gdyż w niewielkim ale jednak stopniu moga się one przyczynić ze zniknie . Poza tym, reszta książkowa ale dopiero po urodzeniu lekarze będą mogli zdecydować czy i w jakim wieku będzie konieczne usunięcie zmiany. Mam nadzieje ze szybkonwyjde bo dowiedziałam się tez ze raczej do terminu nie dotrwam a i maluch tez konkretny bo wazy już 2,5 kg wiec poczułam presję żeby szybko skończyć wyprawkę i przygotowania.
-
Niecierpliwa trzymam kciuki za dziś ;* ucałuj dziewczyny od e-ciotek
Ja jutro mam usg i mam nadzieję że będzie dobrze;) będzie to 6 t, później mój lekarz ma urlop. Ale ogólnie to objawy są, pojawiły się mdłości więc jestem dobrej myśli. Poprzednio mdłości nie miałamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niecierpliwa trzymamy kciuki i czekamy na wieści Wszystko będzie dobrze
Kropka, szykuj wyprawkę bo dzidzia już duża i zaraz będziemy witać Twojego maluszka. A z tą zmiana to chyba dobre wieści, oby ten sterydy pomógł i zmiana całkowicie zniknęła!
Alex, ja też mam jutro wizytę! o 12. Wczoraj dopadły mnie pierwsze wymioty, i już mnie mdli, ale ogólnie to nie czuje się już tak ciążowo jak na początku, brzuch nie boli, cycki mniej. Trochę się przez to stresuje. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e80aa621fb42.jpg
Od lewej Zosia i Oleńka.
Oleńka ur.o 8.37. Waga 2480 i 45 cm dł
A Zosia ur.o 8.38. Waga 2850 i 49 cm dł.
W ogóle okazało się,że były w jednym worku. Ciąża 1k1o. Dobrze,że nie wiedziałam wcześniej.
Jestem uziemiona do godz.21.00. CC to nic przyjemnegosunshine03, Violet Flower, SiSi111, Lubieswieczki, Onana36, Kat_, golonat lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e80aa621fb42.jpg
Od lewej Zosia i Oleńka.
Oleńka ur.o 8.37. Waga 2480 i 45 cm dł
A Zosia ur.o 8.38. Waga 2850 i 49 cm dł.
W ogóle okazało się,że były w jednym worku. Ciąża 1k1o. Dobrze,że nie wiedziałam wcześniej.
Jestem uziemiona do godz.21.00. CC to nic przyjemnego
GRATULACJE KOCHANA !!! Piękne dziewczynki !!!
Dużo zdrowia dla Was!
Współczuję CC, też to przechodziłam - nic przyjemnego, ale masz już dwa kochane cuda przy sobie -
Niecierpliwa gratuluję dziewczynki śliczne a ty jak się czujesz? Dobrze że nie wiedziałaś że są jednoowodniowe bo to jeszcze większy stres by był..
-
nick nieaktualny