Puste jajo płodowe
-
WIADOMOŚĆ
-
Daniela musi być dobrze!
Może to i dobrze, że nie robiłaś bety, nie stresowałaś się niepotrzebnie a tak jutro pójdziesz i będzie wszystko dokładnie tak jak powinno być! Ja w to wierzę mocnoDaniela lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Kat świetnie, że samo się oczyszcza, też marzyłam o takim zakończeniu, zawsze to lepiej jak organizm sam prawidłowo reaguje
Ja bety po nie robiłam, ale pójdę jeszcze zrobić badania krwi to może przy okazji zrobię czy zeszło. -
U mnie niestety obraz na usg dalej nie jasny zrobilam bete i spadla z 88tys. Na 51tys. Czyli sprawa przesadzona wszystko zmierza w kierunku poronienia. Lekarz chcial dac skierowanie na lyzeczkowanie ale sie nie zgodzilam, czekam jeszcze tydzien. Straszny to czasmarzec 2018 - puste jajo
-
Chaga wrote:U mnie niestety obraz na usg dalej nie jasny zrobilam bete i spadla z 88tys. Na 51tys. Czyli sprawa przesadzona wszystko zmierza w kierunku poronienia. Lekarz chcial dac skierowanie na lyzeczkowanie ale sie nie zgodzilam, czekam jeszcze tydzien. Straszny to czas
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Chaga, strasznie mi przykro trzymaj się kochana! Daj sobie czas na wylanie łez, ale nie za dlugo! Wszystkie przechodziłyśmy przez to samo, jedne krocej, drugie dłużej.. ale i na nas w koncu przyjdzie czas. Doczekamy się. Jedynie trzeba się jakoś pozbierac do kupy i oswoić z wolno płynącym czasem. Jeśli to faktycznie koniec to życzę Ci żeby samo wszystko zeszło. I przytulam mocno ;*
I ciąża - puste jajo płodowe - 6t2d (22.04.2018)
II ciąża - biochemiczna - 4t5d (12.08.2018) -
Chaga trzymaj się kochana, przykro, że beta spada dobrze, że chcesz jeszcze poczekać, zawsze lepiej, bo chyba, że bardzo by się przedłużało. U mnie nawet beta nie spadała tylko stała w miejscu praktycznie także bądź dobrej myśli, może bez zabiegi się obędzie
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:Cześć Dziewczyny
Może podpowiecie:
Dwa dni temu byłam na usg (6+1) dr wymierzył pęcherzyk który ma tylko 8,5 mm bez echa zarodka. Kazał odstawić leki
Powiedzcie ile można czekać na samoistne poronienie? Któraś z Was się orientuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 12:39
-
Eltasz, ja miałam podobnie, 5t5d pęcherzyk 6mm, 2 dni poźniej czyli w 6t 8-9mm, ale u mnie nie było mowy o przesunięciu sie owulacji + beta słabo przyrastała. Poroniłam samoistnie w 6t2d i w sumie ronię dalej, trochę to jeszcze potrwa. Moze u Ciebie ciąża jest młodsza? Masz regularne cykle?
Daniela, ja się dalej zwijam z bólu, pierwsze dwa dni ronienia byly wręcz bezbolesne, porównując z tym co jest teraz. Ale całe szczęście leżę sobie w łózku i czekam na poprawę sytuacji dam radę.
Cieszę się strasznie, ze u Ciebie ok! Na pewno będzie tak do konca ciąży ♡ napawa mnie to nadzieją, że po pierwszym cyklu mogę się zacząć starać marzę o podobnym rozwoju sytuacji i o usłyszeniu serduszka!
Daniela, wielkie wielkie gratulacje! Teraz tylko się dużo ciesz i nie martw niczym innym. Ściskam was bardzo mocno
Kat masz rację każde szczęśliwe zaciążenie to dla nas wielka nadzieja że i nam się w końcu uda!Kat_ lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
nick nieaktualny
-
Kat_ wrote:Eltasz, ja miałam podobnie, 5t5d pęcherzyk 6mm, 2 dni poźniej czyli w 6t 8-9mm, ale u mnie nie było mowy o przesunięciu sie owulacji + beta słabo przyrastała. Poroniłam samoistnie w 6t2d i w sumie ronię dalej, trochę to jeszcze potrwa. Moze u Ciebie ciąża jest młodsza? Masz regularne cykle?
Jestem po IVF więc nie ma mowy o przesunięciu owulacji. Bete w tamtym tygodniu( w środę) miałam 1577, a we wtorek 3430 przyrost poniżej 29%
Dr powiedział że na ten czas ciąży pęcherzyk powinien być już dużo większy.Iga66 lubi tę wiadomość
Eltasz
-
Takie wymiary pęcherzyka (6-9 mm) w moim przypadku lekarz oznaczył na usg jako 4t5d ciąży (a od ostatniej @ minęło prawie 6t), więc ostatecznie okazało się, że właśnie wtedy rozwój ciąży się zatrzymał. Każdy organizm jest inny... więc różnie to może wyglądać. Zrób sobie jeszcze za kilka dni usg żeby sprawdzić czy coś ruszyło. U mn się nie udało, ale życzę Ci żeby za kilka dni okazalo się, że rozwój jednak pszyspieszył
Poronienie samoistne u każdej wygląda inaczej, nie ma zasady, jedne ronia już tydzień po zatrzymaniu rozwoju a inne ponad trzy tygodnie bez efektu (poronienie zatrzymane) jak to było u mnie. Choć bardzo szybko rokuje tak czy siak. Powodzenia życzę!
Kat_ lubi tę wiadomość