zakażenie dróg moczowych
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozwolę się dołączyć do tematu. Robiłam badanie moczu i wyszly mi liczne bakterie. Pozostałe wartości są w normie. Zaczęłam brać zuravit ale nie ma poprawy. Czy takie bakterie są groźne ? Chce zrobić jeszcze posiew i na wizycie u gin pokazać juz komplet wyników. Co mogę jeszcze zrobić, żadnych dolegliwości nie odczuwam ze strony pęcherza itp.
-
sia wrote:Pozwolę się dołączyć do tematu. Robiłam badanie moczu i wyszly mi liczne bakterie. Pozostałe wartości są w normie. Zaczęłam brać zuravit ale nie ma poprawy. Czy takie bakterie są groźne ? Chce zrobić jeszcze posiew i na wizycie u gin pokazać juz komplet wyników. Co mogę jeszcze zrobić, żadnych dolegliwości nie odczuwam ze strony pęcherza itp.
-
Ja przez całą ciążę miałam idealne wyniki badania moczu a teraz nagle pojawiły się liczne bakterie i leukocyty luźno pokrywają pole widzenia nie mam objawów zapalenia. Ginekolog przepisał furagin, nie zlecił posiewu i zastanawiam się czy na własną rękę nie zrobić
-
Lepiej wykonać posiew, bakterie w moczu szczególnie skrzyp e coli są niebezpieczne gdyż wysuszaja nasze wody plodowe. Ja z e coli włączyłam od 12 tygodnia teraz na szczęście spokój ale miesiąc się pozbywalam dziadostwa najważniejsze to dużo pij 4 litry wody min, grunt to dobre leki i wypłukanie bakterii .
-