18+ Młode mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:Eh... te pieniądze bez nich życia nie ma...
no niestety.Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Ale żeście dzisiaj naklepały aż ciężko nadrobić
Lucy mi też bardzo się podoba Twoja tempka, trzymam kciuki
chcemiecdzidzie witaj! Na początek proponuję Ci poczytać trochę bazę wiedzy, a mianowicie pytania i odpowiedzi to mi bardzo pomogło w ogarnięciu się z prowadzeniem wykresu
Jula222 Ciebie również witam i powodzenia życzę
Ja miałam od razu ślub kościelny, wesele na jakieś 80 osób i bardzo mi się podobało, było idealnie tak jak chciałam pomimo że szczerze w to wątpiłam ze względu na katastrofy dnia poprzedzającego Braliśmy ślub pod koniec lipca i najciekawsze jest to że przez calutki lipiec padał deszcz, ale ja od kilku miesięcy powtarzałam wszystkim że na ślub zamówiłam słońce. I dokładnie tak było, ślub i poprawiny były mega słoneczne -
Czarnaa94 wrote:Ale żeście dzisiaj naklepały aż ciężko nadrobić
Lucy mi też bardzo się podoba Twoja tempka, trzymam kciuki
chcemiecdzidzie witaj! Na początek proponuję Ci poczytać trochę bazę wiedzy, a mianowicie pytania i odpowiedzi to mi bardzo pomogło w ogarnięciu się z prowadzeniem wykresu
Jula222 Ciebie również witam i powodzenia życzę
Ja miałam od razu ślub kościelny, wesele na jakieś 80 osób i bardzo mi się podobało, było idealnie tak jak chciałam pomimo że szczerze w to wątpiłam ze względu na katastrofy dnia poprzedzającego Braliśmy ślub pod koniec lipca i najciekawsze jest to że przez calutki lipiec padał deszcz, ale ja od kilku miesięcy powtarzałam wszystkim że na ślub zamówiłam słońce. I dokładnie tak było, ślub i poprawiny były mega słoneczne
A ile jesteście po ślubie ? Możliwe, że pisałaś, a ja oczywiście przeoczyłam
-
hej Dziewuszki widzę, ze temat ślubu ciąg dalszy
Czarnaa94 powiedz mi dałaś rade ogarnąć tyle osób na weselu? Ponieważ mam podobnie bo 75 osób i boję się że nie dam rady a nie chce żeby ktoś czuł sie urażony mimo że to moje wesele -
Jula222 wrote:hej Dziewuszki widzę, ze temat ślubu ciąg dalszy
Czarnaa94 powiedz mi dałaś rade ogarnąć tyle osób na weselu? Ponieważ mam podobnie bo 75 osób i boję się że nie dam rady a nie chce żeby ktoś czuł sie urażony mimo że to moje wesele
Wydaje mi się, że ludzie idą na wesele, żeby się pobawić i na pewno nie liczą na to abyś każdemu poświęcała uwagę, bo to Twój dzień i to ty jesteś w centrum zainteresowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:28
Jula222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jula222 wrote:hej Dziewuszki widzę, ze temat ślubu ciąg dalszy
Czarnaa94 powiedz mi dałaś rade ogarnąć tyle osób na weselu? Ponieważ mam podobnie bo 75 osób i boję się że nie dam rady a nie chce żeby ktoś czuł sie urażony mimo że to moje wesele
To i tak było mało, miało być 120 ale się zmniejszyło. Powiem Ci że ja nawet nie myślałam o tym żeby chodzić do wszystkich i rozmawiać itp. Tak jak patrycja powiedziała to Twój dzień. Kto chciał to podchodził do naszego stołu wypić, kto chciał to wziął do tańca i nie wydaje mi się żeby ktoś czuł się urażony. To na Ciebie mają zwracać uwagę, a nie Ty na nichpatrycja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny