18+ Młode mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:Miasto jak miasto Nic szczególnego tu nie ma. Tylko te samoloty już mam ich dość. Mieszkam 20 km od lotniska masakra Chociaż już jest lepiej jak na początku
znam ból wkurzającego hałusu tyle że pociągi za ogródkiem -
nick nieaktualnypatrycja wrote:Miasto jak miasto Nic szczególnego tu nie ma. Tylko te samoloty już mam ich dość. Mieszkam 20 km od lotniska masakra Chociaż już jest lepiej jak na początku
-
nick nieaktualnyAle się rozpisałyście, witam nowe ovufriend'ki ja dzisiaj mam lekkiego doła wkurza mnie mój stan zdrowia, który nie pozwala na starania, jest to mega dołujące ;/ Co do tematu lat, ja też mam ten problem może dlatego że urodziny mam w grudniu i rocznikowo mam 22 a praktycznie 21 ;]
chcemiecdzidzie polecam brać kwas foliowy, mierzyć temperaturę i zrobić podstawowe badania krwiCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarmen92 wrote:Ale się rozpisałyście, witam nowe ovufriend'ki ja dzisiaj mam lekkiego doła wkurza mnie mój stan zdrowia, który nie pozwala na starania, jest to mega dołujące ;/ Co do tematu lat, ja też mam ten problem może dlatego że urodziny mam w grudniu i rocznikowo mam 22 a praktycznie 21 ;]
Hey dzieki mam nnadzieje ze pomoze -
A tak w ogóle to Dzień Dobry Dla mnie nie zbyt dobry, ponieważ wczoraj przyszła nam dopłata za ogrzewanie I pierwszy raz w życiu grałam w lotka, ale z moim szczęściem to nawet 1 cyfry nie miałam trafionej
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Carmen kochana nie załamuj się, już nie długo zaczniesz starania I pewnie w pierwszym, najpóźniej w drugim cyklu zajdziesz w ciążę
Z zajściem u mnie nie powinno być problemu bo w pierwszym i drugim cyklu zaszłam w ciąże Więc mam nadzieję że jak zaczniemy starania to od razu zaskoczypatrycja lubi tę wiadomość
-
Carmen92 wrote:Z zajściem u mnie nie powinno być problemu bo w pierwszym i drugim cyklu zaszłam w ciąże Więc mam nadzieję że jak zaczniemy starania to od razu zaskoczy
Na pewno tak będzieCarmen92 lubi tę wiadomość
-
Carmen92 wrote:Ale się rozpisałyście, witam nowe ovufriend'ki ja dzisiaj mam lekkiego doła wkurza mnie mój stan zdrowia, który nie pozwala na starania, jest to mega dołujące ;/ Co do tematu lat, ja też mam ten problem może dlatego że urodziny mam w grudniu i rocznikowo mam 22 a praktycznie 21 ;]
chcemiecdzidzie polecam brać kwas foliowy, mierzyć temperaturę i zrobić podstawowe badania krwi
Kochana ja z wiekiem mam dokładnie to samo, też jestem z grudnia rocznikiem 20, a na prawdę 19Carmen92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też znam taką sytuację Mój mąż jest ze stycznia, a jego siostra cioteczna z grudnia A znów mój brat ma urodziny w grudniu, a jego żona w kolejnym roku w kwietniu i niby jest między nimi rok różnicy, a tak na prawdę tylko 4 miesiące
-
ja jestem z października a mój mąż ze stycznia
maz jest z 1988 a ja z 1991Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Czarnaa94 wrote:A jakoś leci zrobiłam naleśniczki i odpoczywam teraz, zaraz pójdę poleżakować
A co u Ciebie Patrycja?
U mnie powolutku, mam nadzieję, że do przodu Jakoś ostatnimi dniami strasznie zalatana jestem, na wszystko czasu brakuje -
patrycja wrote:U mnie powolutku, mam nadzieję, że do przodu Jakoś ostatnimi dniami strasznie zalatana jestem, na wszystko czasu brakuje
To przynajmniej zajęcie masz ja siedzę w domku i się nudzę co dzień -
nick nieaktualnyHey kochane ja dzisiaj odebrałam badania i nie za ciekawie to wygląda moje obawy tylko się potwierdziły mam zapalenie tarczycy Hashimoto, napisałam już do endokrynologa i czekam na opinie i oczywiście na leczenie, mam nadzieję że niedługo będę mogła dołączyć do staraczek buziaki