1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Emiliada, rośnijcie zdrowo GRATULACJE!
Iwka lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Cześć Kochane Nie wiem, czy któraś z Was zagląda do wątku "wrześniowe brzuszki", ale ja jestem tam zapisana na testowanie 10-go. Dzisiaj mamy już 4 ciężarne i jakoś tak dzięki nim mam więcej nadziei, że może i ja niedługo też będę mogła pochwalić się dobrą nowiną Ahhhh Dobrze się zaczął ten miesiąc i niech taki pozostanie do samego końca
Miłego popołudnia!Iwka lubi tę wiadomość
-
Cześć Agniesja
Ja jestem oczywiście zapisana do wrześniowych brzuszków.
@ spodziewam się 5.09 i niestety myślę że przyjdzie bo wszelkich objawów brzuszkowych brak Gratuluję Emiliada, fajnie że ktoś z 85 będzie mamusią i cieszę się że wątek się uaktywnia. Mam mało czasu na pisanie bo pracuję, ale postaram się częściej zaglądać i śledzić nasze losy
pozdrowienia, miłego dnia !agniesja, Iwka lubią tę wiadomość
-
Nie chcę sobie robić nadziei. W normalnych warunkach mam problem żeby zajść, a co tu mówić jak jeszcze doszła gorączka ;/ A miałam prawie 39,5 stopnia przez cała dobę...
Gdzieś wyczytałam że komórka jajowa umiera w temperaturze 39 stopni ;/
Wydaje mi się że jest jakiś cel tego, że podczas owulacji temperatura spada bardzo nisko i ze to jest ważne dla zdrowia komórki...
Generalnie chcę mieć odwyk od testowania i trochę autosugestii że nic z tego nie będzie mi nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:37
-
Alorrene, jeszcze nie wszystko stracone. Z tego co się orientuję, objawy nie zawsze występuję, więc bądź dobrej myśli Powodzenia!
Nieukowa, Tobie również życzę powodzenia! Dobre masz nastawienie, bo zawsze lepsze jest miłe zaskoczenie, niż rozczarowanieNieukowa, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Agniesja na "brzuszki.." nie zaglądam, więc jak tylko zobaczysz dwie krechy dawaj znać na roczniku '85!
Alorrene 13 - pamiętam jak ja czekałam w maju na okres. Miałam wręcz wszystkie objawy - pobolewał brzuch, było mi duszno i gorąco, nawet wmawiałam sobie, że mnie nogi bolą w udach - i co? Wtedy test wyszedł pozytywny.
Dziś byłam na wizycie u psychiatry. Wiem brzmi strasznie. Długo szukałam żeby znaleźć lekarza kobietę - i udało się, 30 km od miejsca, gdzie mieszkam. Powiem Wam, że za wiele mi nie powiedziała na temat moich wątpliwości. Wiem, że nadal jest mi smutno, żal, czasami czuje gorycz, że spotkała mnie strata moich Aniołków, ale przyznam się, że pani dr była tak miła, młoda, pełna życia, że jak tam tylko weszłam poczułam od niej ciepło. Powiedziała to, co nie raz już czytałam, że muszę przeżyć swoją żałobę...Iwka lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Agniesja, szczerze mówiąc to sama nie wiem. Psychiatra kojarzył mi się jakoś inaczej. A tu wychodząc po wizycie, która była naprawdę normalną rozmową nawet zapomniałam zapłacić
Iwka lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Kochana 100 zł. Jeszcze nie najdrożej ale wolałabym mieć w kieszeni niż płacić za wygadanie się. Kurdę a chciałam kiedyś iść na psychologię. Stąd już niedaleka droga do psychiatrii... chyba .
Agnieś ja już czekam na Twoje testowankoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 21:32
agniesja lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Tak czasami się zastanawiam... Skąd jesteście? Ja z małopolski. I tak jak zaglądam tutaj kilka razy dziennie, myślę sobie ile dziewczyn z tego forum jest moim sąsiadkami, a może znajomymi z miast, gdzie studiowałam czy mieszkałam kilka lat. Może kiedyś...., gdzieś na ulicy będziemy się mijać podczas spaceru z wymarzonym bobasem / bobasami... i uśmiechniemy się do siebie, bo będziemy szczęśliwymi mamami
agniesja, Iwka lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Ja Słońce jestem z Lublina i niby jest na forum wątek woj. lubelskiego, ale jakoś tam nie przebywam, bo kiedyś zadałam pytanie i żadna mi nie odpowiedziała
Też z niecierpliwością czekam na testowanko, ale to dopiero za tydzień (chyba, że nie wytrzymam i zrobię już w niedzielę ).
Jakiś dzisiaj miałam kiepski dzień, pewnie dlatego, że wtorek (a ja najbardziej nie lubię wtorków). Chodzę jakaś przygnębiona, po chwili się denerwuję. Dobrze, że już koniec dnia. Jutro pewnie będzie lepiej Mam taką nadzieję
Dobrej nocki!
Anastazja85, Iwka lubią tę wiadomość
-
Agniesja, że Ty z Lbn. pamiętałam, a jak inne dziewczyny?
Kochana teraz to Ty nie możesz się denerwować - spokój i czekanie na 2 kreski. Ja już nie mogę doczekać się starań. Już zapowiedziałam swojemu, że wtedy nie ma, że wraca zmęczony z pracy. Będzie musiał stanąć na wysokości zadania I mocno wierzę, że stanie.agniesja, Iwka lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
No ja swojego w dni płodne siłą do łóżka zaciągałam
Nie denerwuję się, tylko nie mogę się doczekać Chociaż wiem, że i tak nic z tego nie będzie. Jakieś takie mam przeczucie, że byłoby to zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe Może w następnym cyklu się uda (i Tobie i mi). Fajnie by było A wyliczyłaś sobie już którego października będziesz mogła testować? Ja (według kalendarzyka owulacji) 16-go.
PS. Dzisiaj przyszedł mój nowy termometr, taki: http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-kl-60-z-miekka-koncowka-i4532173485.html
Do końca cyklu planuję mierzyć starym i tym, a wpisywać temperaturę ze starego (czyli tak jak dotychczas). Będę mogła je porównać
Reszta dziewczyn z naszego rocznika chyba zapomniała o tym wątku. Hop hop, jesteście?Iwka lubi tę wiadomość