X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 1985 - Klasyczny rocznik :)
Odpowiedz

1985 - Klasyczny rocznik :)

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 18:45

age.png

age.png
  • Dzastina Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai masz racje wszystko jest możliwe...znów dopadło mnie przeziębienie...:/wątpie żeby się udało..o.o a tak bardzo bym już chciała...to czekanie jest najgorsze...co my kobity użyjemy :D

j36rxqpk8h26dyg9.png
  • Muki85 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muki, betę możesz zrobić bez wizyty u lekarza, koszt 30zł :) a okres ile Ci się już spóźnia?[/QUOTE]

Hejka,
    z racji, że mieszkam za granicą i to w dodatku na wsi, to z betą nie taka prosta sprawa była. Zadzwoniłam do mojej lekarki domowej, że chcę sprawdzić czy jestem w ciąży, bo test wyszedł pozytywny. Ta odesłała mnie do mojej ginekolog, żeby mi powiedziała jakie wartości mają mi zbadać 🤔 U ginekolog nikt nie odbierał 😠, więc pojechałam do szpitala i dopiero tam zrobili mi różne badania i jestem w ciąży 😁 04.04 beta 1210
    Pozdrawiam

wnidj48ag36qvarj.png
    4.04 beta 1210 😀
    16.12.19 Natalka ❤️👶🏻
‹‹ 342 343 344 345 346
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ