1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpisane jest w karcie zachłyśnięcie treścią pokarmową. Tylko chodzi o to mleko zjedzone pół godziny wcześniej, które mała chciała zwymiotować
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 W poprzednim cyklu nie wiem czy owulacja miala miejsce.Bylam u lekarza mowil kiedy pecherzyk peknie i kazal 3 dni pod rzad sie kochac.Martwi mnie, ze na macicy mam znowu polipa ( 9 mm) Nie wiem czy odrosl czy poprostu do końca nie usuneli.Mówił, ze narazie damy sobie spokoj bo mialam dosc zabiegów w ostatnim czasie.Za pare dni ide sprawdzic czy jest juz po owulce.Nie bede sie nastawiac zbytnio na ciaze, doszukiwac objawow itp ale tak jak lekarz powiedział odnosnie staran to takhttps://ovufriend.pl/graph/bda909747ab59f1a9d670f8fca9889f7
-
nick nieaktualnyWitajcie!
Właśnie zaczęłam korzystać z ovufriend i zaczęłam przeglądać wątek moich rówieśniczek z 85'. Widzę, że wiele z Was już stara się o drugie dziecko a ja od przeszło roku o pierwsze i to bezskutecznie Liczę, że z Waszym wsparciem będzie mi łatwiej znosić to oczekiwanie
-
Cześć ania_85, ja też się dopiero staram o pierwsze i to od dwóch lat, nie jesteś sama! Właśnie jestem w trakcie pierwszego cyklu na stymulacji owulacji, dziś miałam kolejne USG i okazuje się, że pękły wszystkie 4 pęcherzyki - 1 w jednym, 3 w drugim jajniku! Podobno to się rzadko zdarza. Kiedy zażartowałam, że jest szansa na czworaczki, Pani doktor powiedziała, że w całej Jej karierze tylko raz zdarzyły się trojaczki po stymulacji, ale jeden zarodek się nie rozwinął i urodziły się bliźniaki. Nie miałabym nic przeciwko dwóm pieczeniom na jednym ogniu
Ale już dostałam receptę na kolejną stymulację w następnym cyklu (tym razem jakiś inny lek, który nie powoduje zanikania śluzu płodnego). A na razie pozostaje mi czekanie - to dopiero 16dc, nawet testu ciążowego nie mogę zrobić, bo po Ovitrelle wychodzą fałszywie pozytywne...
Bierze któraś z Was Encorton? Ja mam brać od dziś 2 x dz. po 1 tabletce 10 mg, a jeśli przyjdzie @ mam odstawić. Ale coś mi tu nie pasuje, bo dostałam receptę na 1 opakowanie, więc te 20 tabletek wystarczy mi na 10 dni i teraz zastanawiam się, czy Pani doktor się nie pomyliła, bo z tego co liczę, tych tabletek mi zabraknie do końca cyklu A w razie jak się uda mam kontynuować przyjmowanie, więc tym bardziej. Najgorsze, że właśnie wyjeżdżam na 10 dni, a Pani doktor nie odpisuje."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
nick nieaktualny
-
Hej laski Co słychać w eterze? Cisza tu straszna.
Agniesja, jak ciąża i praca?
Ktoś tu testuje niebawem?
29.10.2014 biochemiczna
Monta, Twoje młodsze dziecko ma już 16 miesięcy??? Kiedy to zleciało? Jak sobie radzisz z dwójką? Wróciłaś do pracy?
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:Monta, Twoje młodsze dziecko ma już 16 miesięcy??? Kiedy to zleciało? Jak sobie radzisz z dwójką? Wróciłaś do pracy?Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Toonney wrote:Witajcie dawno mnie tu nie bylo za co niezmiernie przepraszam ale w koncu nasza droga ma jakis sens i od srody zaczynamy stymulacje do ivf.
Toonney lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Cześć również jestem z 85 rocznika, pochodzę że Śląska. Staramy się od 2 lat bezskutecznie o pierwszego dzidziusia. Niby wszystko ok, ale nie wychodzi. W styczniu mam mieć hsg na stymulowanym, ale będę już przygotowywana do inseminacji, bo nie ma na co czekać...01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤