1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Ounai jestem z małej mieścinki koło Radomia, razem z narzeczonym jesteśmy już prawie 6 lat, od ubiegłego roku postanowiliśmy, że będziemy się starać o maleństwo, od niedawna zaczęłam się wgłębiać w tajniki zajścia w ciąże , w ubiegłym roku może tak jak napisałam ze trzy razy podjęliśmy starania i nic (robiłam dwa razy test ciążowy i nic - raz opóźniała mi się miesiączka 5 dni była nadzieja - ale miałam wtedy ciężki okres w życiu stres i wogóle samo życie dało o sobie znać). Dziś jest 24 dc. prawdę mówiąc nie liczę, że się uda po tych trzech nieudanych próbach ehhh straciłam nadzieję . Kurcze wiem także, że jestem coraz starsza, a chciałabym mieć dzieciaczka - tylko, czy się uda???
Trzymam kciuki za Ciebie Ounai, żebyś zobaczyła dwie kreseczki i żeby wszystko poszło tak jak chcesz. -
Cześć, ale najważniejsze, że Ounai udało się i masz swoje maleństw. Wiem, że szanse zajścia są coraz mniejsze, boję się tego bardzo ale poczekam jeszcze jeden cykl (jeśli w tym się nie uda) to pewnie zrobię badania w tym kierunku. Staram się o tym nie myśleć, bo wiem, że zamartwianie się nie pomaga ale czasem się nie da i zaczynam powoli mieć doła Dziękuję za wsparcie Ounai. Za szybko lecą latka, człowiek nie czuje się na tyle i zapomina, że natura jednak nie poczeka.
-
Ogólnie bóle miesiączkowe też mi nie dokuczają, mam tam jakieś delikatne skurcze podbrzusza, obolałe piersi ale to raczej wszystko do zniesienia, nie biorę żadnych leków, nigdy nie brałam. Sama miesiączka może dosyć długo trwa bo 7 dni - oczywiście trzy, cztery dni większe krwawienie później coraz mniejsze, mozan powiedzieć już plamienie.
-
Masz rację, nie wiem właściwie nic o sobie, kurcze, jak przeczytałam to co napisałaś to po prostu mnie zatkało. Muszę się za siebie wziąć - tylko troszkę się ogarnę w pracy i biorę wolne - muszę to sprawdzić (zmieniłam pracę i z wolnym kiepsko ale muszę zależy mi na powiększeniu rodziny). Dziękuję za cenne informację - jesteś chyba specjalistą w tej dziedzinie , a tak pozatym jak u Ciebie, jak starania???
-
Hej. Wieki mnie tu nie było. Matleena super widzieć starą gwardię co się stało z Waszą kliniką? U mnie już dwójka dzieci. Do Kajtka ponad 8 miesięcy temu dołączyła siostrzyczka. Za 2 miesiące malutka idzie do żłobka a za 3 miesiące ja wracam do pracy.
Witam też nowe dziewczyny i trzymam mocno kciuki. Doskonale pamiętam co to znaczy starać się o pierwszą dzidzię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 20:47
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
No to może ja napiszę coś od siebie.... Jestem tu nowa, od niedawna staram się z narzeczonym o dzidziusia, jak na razie bezowocnie... Dodam, że będzie to moje pierwsze dziecko, także trochę się boję, czy aby nie za późno się zdecydowałam...Jestem na 3 cyklu clo, 2 razy brałam pregnyl... 1 kwietnia testuje, także trzymajcie kciuki 🤗
Pozdrawiam serdecznie 😁Dzastina lubi tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Muki85 wrote:No to może ja napiszę coś od siebie.... Jestem tu nowa, od niedawna staram się z narzeczonym o dzidziusia, jak na razie bezowocnie... Dodam, że będzie to moje pierwsze dziecko, także trochę się boję, czy aby nie za późno się zdecydowałam...Jestem na 3 cyklu clo, 2 razy brałam pregnyl... 1 kwietnia testuje, także trzymajcie kciuki 🤗
Pozdrawiam serdecznie 😁 -
Gratulacje ☺na 99,9 % jestes w ciazy ☺w pierwszej ciazy tez mialam blada kreske w dniu zblizajacego sie okresu a po 3 dniach juz byla bardzo widoczna☺tez tak chce 😉😂sluchaj a co ze sluzem jaki masz sluz??ja jestem po owulacji i mam taki bialy duzo i ciagnacy ....
-
Dzastina wrote:Gratulacje ☺na 99,9 % jestes w ciazy ☺w pierwszej ciazy tez mialam blada kreske w dniu zblizajacego sie okresu a po 3 dniach juz byla bardzo widoczna☺tez tak chce 😉😂sluchaj a co ze sluzem jaki masz sluz??ja jestem po owulacji i mam taki bialy duzo i ciagnacy ....
Śluz mam taki kremowo-twarozkowy, lekko żółty.
Pozdrawiam
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻