1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja85 wrote:Dżastina, jesteś w ciąży
GRATULACJE! Miałam tak samo. Na początku druga kreska była bardzo mało widoczna - w zasadzie pod światło. Gdy już dzień później zrobiłam test była jeszcze bardziej widoczna, natomiast trzeci test po 2 dniach od pierwszego pokazał dwie grube krechy.
Dla pewności możesz sobie skoczyć na pobranie krwi beta HCG - prywatnie 30 zł. kosztuje i będziesz miała tam czarno na białym - poziom hormonu a tydzień ciąży.
Dzieki dziewczyny :* Oby wszystko bylo jak mówicie,niebede sie nakręcac i śpieszyc za 2 dni zrobie drugi tes w Niedziele i bede wiedziec co jest grane Oby sie spełniłoBlue, Alorrene13, Iwka lubią tę wiadomość
-
agniesja wrote:Czyli jak ja mam średnio 37-dniowe cykle i zrobiłam cytologię 22 dc to jest ok?
Mi żaden gin o tym nie mówił
Wiesz ja tam nie wiem, jak miarodajnie dzień cyklu wpływa na wynik cytologii.
Myślę, że nie ma się czym martwić
Iwka lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dżastina, też z niecierpliwością czekam na wieści
Iwka lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja85 wrote:Wiesz ja tam nie wiem, jak miarodajnie dzień cyklu wpływa na wynik cytologii.
Myślę, że nie ma się czym martwić
Dzięki Kochana Jak w tym cyklu nam się nie uda, gin kazał mi przyjść po @, więc z ciekawości go zapytam
Dobranoc DziewczynkiIwka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz oczywiście rocznik 85 czerwiec:)
Z mężem staramy się trzeci cykl o maleństwo. W grudniu byłam w ciąży, ale niestety bardzo wcześnie poroniłam 8 tydzień- lekarz stwierdził "naturalna selekcja". Teraz rozpoczynam nowy cykl, cykl kolejnych nadziei i upragnionych dwóch kresek:)))
Trzymam kciuki za nas wszystkie:)agniesja, Iwka lubią tę wiadomość
-
Olka_29 wrote:Hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz oczywiście rocznik 85 czerwiec:)
Z mężem staramy się trzeci cykl o maleństwo. W grudniu byłam w ciąży, ale niestety bardzo wcześnie poroniłam 8 tydzień- lekarz stwierdził "naturalna selekcja". Teraz rozpoczynam nowy cykl, cykl kolejnych nadziei i upragnionych dwóch kresek:)))
Trzymam kciuki za nas wszystkie:)
Również trzymam kciuki, powodzenia!! moja koleżanka tak miała pobrała jakieś leki i potem szybciutko zaszła i urodziła zdrowego chłopczyka:)Iwka lubi tę wiadomość
-
lolaP wrote:Również trzymam kciuki, powodzenia!! moja koleżanka tak miała pobrała jakieś leki i potem szybciutko zaszła i urodziła zdrowego chłopczyka:)
Dzięki
Dopiero raczkuje w tych wszystkich obserwacjach swojego cyklu, myślałam a raczej miałam nadzieje że będzie łatwiej , ale to ciężka robota:)
Super że jest to forum i że jesteście Wyagniesja, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witaj Olka Fajnie, że coraz więcej dziewczyn udziela się na naszym wątku
Zanim tutaj trafiłam, myślałam, że jestem w gronie niewielu 29-latek, które jeszcze nie mają dzieci, ale teraz widzę, że trochę nas jest. Dzięki temu jest mi raźniej
Ja właśnie kończę swój pierwszy cykl, w którym obserwuję swoje ciało i mierzę temperaturę, ale już przestałam się nastawiać. Mam typowe objawy zbliżającej się @, więc w tym cyklu raczej nic z tego No nic... mam nadzieję, że następny będzie szczęśliwy.
Powodzenia !!Iwka lubi tę wiadomość
-
LolaP też myślałam o zbadaniu poziomu progesteronu. Na początku ciąży brałam Duphastan, bo miałam lekkie krwawienia. To syntetyczny progesteron.
Witaj Olka wśród rocznika '85
Agneisja, ja tu dalej kciuki mocno trzymam, więc nie pisz, że w tym cyklu raczej nicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:39
agniesja, Iwka lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
lolaP wrote:O to już powinnam, jestem akurat po wczorajszej ovu chyba... A wlasnie znalazłam info u wujka google, że progesteron dokładnie 21 dc? To musi być aż tak precyzyjne?????? Jak myślisz Zgredka?
najwyższe stężenie prog jest około 7 dni po owulacjiIwka lubi tę wiadomość
-
Anastazja85 wrote:Agneisja, ja tu dalej kciuki mocno trzymam, więc nie pisz, że w tym cyklu raczej nic
Dzięki Kochana :* ale nic nie poradzę, że mam takie przeczucie Właśnie wróciłam od koleżanki, która ma na wtorek wyznaczony termin porodu. Naoglądałam się małych ciuszków i bucików i jeszcze bardziej zachciało mi się bobaska, ehhh...
Alorrene - zapisałam się na 10-go na testowanie, bo wtedy mam prognozowaną @, ale chyba nie będę testować, bo jestem prawie pewna, że dostane @, więc sobie na nią spokojnie poczekam
A Tobie życzę powodzenia i napisz nam od razu jak przetestujesz! Czekam na dobrą nowinę
Anastazja85, Alorrene13, Iwka lubią tę wiadomość