💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam na niedzielę...wg apek powinien wtedy przyjść okres (oczywiście oby nic takiego się nie wydarzyło!!). Mam wydety brzuch, ale nie czuje się jak na wzdęcie, lekko bolesne sutki, apetyt, lekko ",czuję" podbrzusze...oby to nie okres... Kto tak jak ja się łudzi co cykl? 🙊🤷
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2021, 20:09
-
Martasa wrote:Ja czekam na niedzielę...wg apek powinien wtedy przyjść okres (oczywiście oby nic takiego się nie wydarzyło!!). Mam wydety brzuch, ale nie czuje się jak na wzdęcie, lekko bolesne sutki, apetyt, lekko ",czuję" podbrzusze...oby to nie okres... Kto tak jak ja się łudzi co cykl? 🙊🤷
Martasa lubi tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:Oczywiście ja tak samo się łudzę 🙄 np.(sprawdzam szyjke sobie już od daaaaawna) i w tym cyklu wydaje mi się ona bardzo wysoko jak nigdy i nawet trochę na bok jakby poszła. A w innych cyklach zawsze wariowała i była tam gdzie miała ochotę o różnych porach🤣 nigdy nie była w jednym miejscu. Także dołączam w tym miesiącu do złudzeń również 🙋♀️
Martasa, Patrycja3791, Weronika 9592 lubią tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:Oczywiście ja tak samo się łudzę 🙄 np.(sprawdzam szyjke sobie już od daaaaawna) i w tym cyklu wydaje mi się ona bardzo wysoko jak nigdy i nawet trochę na bok jakby poszła. A w innych cyklach zawsze wariowała i była tam gdzie miała ochotę o różnych porach🤣 nigdy nie była w jednym miejscu. Także dołączam w tym miesiącu do złudzeń również 🙋♀️
-
Martasa wrote:#złudzeniacomiesiąc hahaha
-
U mnie też tak było że już kilkanaście razy miałam dosłownie wszystkie objawy ciąży.🙂 A w tym cyklu czułam że jest inaczej. Piersi mi się wydawały inne i w ogóle czułam że jest jakoś dziwnie. 🙂🙂
Trzymam za Wszystkie kciuki. ✊✊✊✊Patrycja3791, anka, Weronika 9592, Martasa, Landrynka25 lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
Regina wrote:Rozumiem że z nią mieszkacie ? Możecie się przeprowadzić do twoich rodziców czy gdziekolwiek? Może najwyższy czas poszukać lepszej pracy w innym mieście
-
nick nieaktualny
-
Martasa wrote:#złudzeniacomiesiąc hahaha
Martasa lubi tę wiadomość
❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️ -
Ola23 wrote:U mnie też tak było że już kilkanaście razy miałam dosłownie wszystkie objawy ciąży.🙂 A w tym cyklu czułam że jest inaczej. Piersi mi się wydawały inne i w ogóle czułam że jest jakoś dziwnie. 🙂🙂
Trzymam za Wszystkie kciuki. ✊✊✊✊ -
Patrycja3791 wrote:Ja sobie wymyśliłam ostatnio, że jak kiedyś będę w ciąży to nie będziemy poznawać płci dopiero niespodzianka na poród, ale czy wytrwamy to nie wiem 😉 A Wy?❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was
Staramy się od kilku miesięcy, do tej pory bez leków - jedynie kwas foliowy i wiesiołek. Mam nadzieję, że grono ciężarnych w tym wątku będzie szybko się powiększaćMartasa, Patrycja3791, Limonka26, Weronika 9592, Regina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weronika 9592 wrote:Ja bym chyba wolała wiedzieć wcześniej 😅 chociaż mi i tak zupełnie obojętne co będzie tym bardziej, że mam już córkę nie mam parcia takiego bym miała parkę i może być i dziewczynka. U mnie raczej chodzi o to jakie rzeczy po córce w razie gdyby trafił się syn mogę komuś oddać 😅 syna w sukienki raczej nie ubiorę a mam sporo ubrań typowo dziewczęcych😅 no , wolę być przygotowana na każdą sytuację☺️