💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika 9592 wrote:Ja ostatnio od słodyczy nie mogę się oderwać. Jak nigdy dotąd słodyczy nie jadłam, tak teraz siedzę w pracy i zajadam się słodyczami😂 szkoda, że test negatywny,bo przynajmniej miałabym na co zwalić 😂🤣
-
Martasa wrote:Ja zamówiłam nam suple: dla siebie ProOvulin, a dla mojego Parenton. Czekam aż przyjdą.
Kurde dziwne mam dziś odczucia
-
Patrycja3791 wrote:A Twój ma jakieś problemy z plamniczkami? Czy tak zapobiegawczo? Ja bym najchętniej kupiła jakiś złoty środek, który zagwarantuje ciążę 🤣 jak taki zacznie istnieć to poproszę 😂
-
Martasa wrote:Mój ginekolog powiedział żeby brać profilaktycznie. Jest sam sporo witamin, ma się suplementować. On ani ja się jeszcze nie diagnozowalismy. Ja mam skierowanie na badania jeśli dostanę okres...
-
Weronika 9592 wrote:Ja ostatnio od słodyczy nie mogę się oderwać. Jak nigdy dotąd słodyczy nie jadłam, tak teraz siedzę w pracy i zajadam się słodyczami😂 szkoda, że test negatywny,bo przynajmniej miałabym na co zwalić 😂🤣
A @ już przyszła?Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
Martasa wrote:Ja myślę, zeu mnie to samo... Brzuch pobolewa, tak dziwnie jakby był gorący...no ale wg apek w niedzielę @...
Ja mój ostatni cykl miałam 44dni. Słabo ale miewałam takie czasami cykle długie. Ale w sumie dobrze że przyszła @ bo muszę te badania zrobić do 10dc.Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Martasa wrote:Ja zamówiłam nam suple: dla siebie ProOvulin, a dla mojego Parenton. Czekam aż przyjdą.
Kurde dziwne mam dziś odczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 20:00
Martasa lubi tę wiadomość
❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️ -
Weronika 9592 wrote:Nie przyszła i zero objawów, które by wskazywały 🙈🙈
Kurcze hmm a który dzień cyklu? Już minął twój termin @?Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
nick nieaktualny
-
Wiem, że dostanę okres, bo już to czuje. Już mi się nie chce starać, mam dość i jeszcze wymyślam, że może jestem chora na coś nieuleczalnego i nigdy nie będę mieć dzieci 😢
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Wiem, że dostanę okres, bo już to czuje. Już mi się nie chce starać, mam dość i jeszcze wymyślam, że może jestem chora na coś nieuleczalnego i nigdy nie będę mieć dzieci 😢
Weronika 9592, Patrycja3791 lubią tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:Wiem, że dostanę okres, bo już to czuje. Już mi się nie chce starać, mam dość i jeszcze wymyślam, że może jestem chora na coś nieuleczalnego i nigdy nie będę mieć dzieci 😢
Patrycja3791 lubi tę wiadomość
Patrycja3791 wrote:Wiem, że dostanę okres, bo już to czuje. Już mi się nie chce starać, mam dość i jeszcze wymyślam, że może jestem chora na coś nieuleczalnego i nigdy nie będę mieć dzieci 😢
nick nieaktualnyWeronika 9592 wrote:Anka ma rację nie ma co sobie wmawiać trzeba próbować bo jak tak dalej bedziesz żyć w stresie to jeszcze bardziej będzie ci ciężko.. stres bardzo źle wpływa na starania
-
Dziękuję Wam... 🙂
Jeszcze Was zapytam, bo wprawdzie jakiś czas temu robilam te badania na tarczyce i według ginekologa są ok, ale może któraś z Was ma jakieś doświadczenia.
TSH 3.04 normy 0,27-4,20
FT3 3,27 normy 2,00-4,40
FT4 1,23 normy 0,93-1,71
Niby normy ok, ale czytałam,że przy staraniach warto obniżyć TSH na chyba mniej niż 2,00 🤔