💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja3791 wrote:Mąż ma rację . Na usg było za wcześnie żeby coś zobaczyć 😊 A testy i beta przecież pozytywne! Głowa do góry 🤗
Za każdą z Was trzymam bardzo mocno kciuki. ✊✊✊ Powodzenia 😘😘Pum, Limonka26, Patrycja3791, Martasa, D.o.s.i.a, Duśka;), Weronika 9592 lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:37
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Ehh bo to powinno być takie proste pyk i już mamy dzidziusia.
A tu niestety starania trwają i trwają
Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
A ja zawsze po owulacji wmawiam sobie że ten gęsty biały śluz to specjalnie sie taki robi żeby zaczopowac szyjkę macicy. Zawsze sobie tyle objawów wmawiam mimo że z moim bardzo mało "staramy sie" o tego dzidziusia 😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2021, 22:06
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Pum wrote:Ehh bo to powinno być takie proste pyk i już mamy dzidziusia.
A tu niestety starania trwają i trwają -
PannaAnna35 wrote:A ja zawsze po owulacji wmawiam sobie że ten gęsty biały śluz to specjalnie sie taki robi żeby zaczopowac szynkę macicy. Zawsze sobie tyle objawów wmawiam mimo że z moim bardzo mało "staramy sie" o tego dzidziusia 😪
-
Limonka26 wrote:No stosunkowo nie dużo, bo 31, ale ja cykle mam 26-28 dniowe i zawsze mam tak, że gdy skończy mi się płodny śluz, następnego dnia mam taki gesty i licząc od tego dnia jak w zegarku po dwóch tygodniach dostaję @. Jakikolwiek stres potrafił przesunąć mi tylko fazę przed owulką, lutealna zawsze była nieruszalna. I według tego co nie zawiodło mnie od dobrych kilku lat okres powinnam mieć już w poniedziałek, maax wtorek
-
PannaAnna35 wrote:A ja zawsze po owulacji wmawiam sobie że ten gęsty biały śluz to specjalnie sie taki robi żeby zaczopowac szyjkę macicy. Zawsze sobie tyle objawów wmawiam mimo że z moim bardzo mało "staramy sie" o tego dzidziusia 😪
A z jakich powodów mało się staracie, jeśli można spytać? U mnie właściwie podobnie... -
Martasa wrote:Powiem Wam, że dziś go duuużo. Nie mogę sobie skojarzyć, czy tak miewałam...teraz sobie zanotowałam...zapewne na przyszłe cykle.
A z jakich powodów mało się staracie, jeśli można spytać? U mnie właściwie podobnie...
Zobaczymy czy Maca coś pomoze👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
PannaAnna35 wrote:Moj nie ma takiego popędu jak większość facetów. Pracuje cały dzień . Niby koło domu u siebie. Ale ciągle się tłumaczy że jest zmęczony że jutro. Na każde moje żarty że może dziś.. To nie ma jakiegos podniecenia..tylko uniki... I tak w kółko. 4 razy w miesiącu może sie kochamy. Już chyba taki typ.
Zobaczymy czy Maca coś pomoze
Więc ten cykl będzie trwał 25dni (po piciu ziół) Dziewczyny, myślicie,że to ok? W zeszłym roku miałam cykle między 29-33 dni, a nawet był jeden 34 i 37... dobrze zaobserwowalam płodny śluz w tym cyklu w 10/11 dniu czyli owulka mogła być w około 12dc. Więc faza lutealna jest chyba okej. -
Zapomniałam wam napisac, że zioła pomogły mi na plamienia przed @... zwykle miałam je z 3-4 przed @, A teraz nic i chociaż to mnie raduje, że choć na to zadziałało 😊
-
Hej
Obecnie jestem w 25 dniu cyklu i od jakiegoś tyg strasznie pobolewa mnie dół brzucha taki ciągnący od bokow w dół miednicy bul nasila się wieczerom. Cykle mam 30-32dni. Dodam że staramy się o dziecku już ponad rok.
Czy któraś z was miała takie bóle co to może być?monia -
nick nieaktualny
-
PannaAnna35 wrote:Moj nie ma takiego popędu jak większość facetów. Pracuje cały dzień . Niby koło domu u siebie. Ale ciągle się tłumaczy że jest zmęczony że jutro. Na każde moje żarty że może dziś.. To nie ma jakiegos podniecenia..tylko uniki... I tak w kółko. 4 razy w miesiącu może sie kochamy. Już chyba taki typ.
Zobaczymy czy Maca coś pomoze