💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pije zioła Ojca Sroki mieszanka nr.3,
Kwas foliowy,
Zestaw witamin,
Piłam olej lniany,ale zamieniam go na próbę na len mielony,
Wiesiołek w kapsułkach,
Maca - dziś zakupiłamPum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Ola, jesteś z nami jeszcze? Byłaś już u lekarza?
Patrycja3791, Pum, Limonka26, Weronika 9592, D.o.s.i.a lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
anka wrote:Na co jest maca,?
Wyczytałam z jakiegoś forum, tu widzę dziewczyny też biorą to kupiłam na próbę.Pum lubi tę wiadomość
-
Ola23 wrote:Tak byłam. Nic Jeszcze nie widać. Mówi że macica rozpulchniona i na 90% ciąża tylko bardzo wczesna. Przepisał dalej duphaston i kwas foliowy i mam przyjść za dwa tygodnie.
-
Ola23 wrote:Tak byłam. Nic Jeszcze nie widać. Mówi że macica rozpulchniona i na 90% ciąża tylko bardzo wczesna. Przepisał dalej duphaston i kwas foliowy i mam przyjść za dwa tygodnie.
Trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Kurcze trochę tych preparatów jest muszę na coś się zdecydować. Poczytam o tych preparatach co piszecie i coś wybiorę. Dziękuję 🙂Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
Mój L ma jutro to badanie nasienia, mówi że się nie steruje ale za to ja chyba za niego się stresuję. Mam nadzieję że wszystko dobrze wyjdzie w sensie wyniki. Ja jutro z rana też mam badania z krwi
Mam mieć
Morfologia krwi pełna
Hba1c
Lipidogram
TSH
Ft4
Anty tpo
Prolaktyna
Dhea so4
Androstendion
Testosteron.
Myślicie że coś jeszcze warto zrobić skoro i tak będą mi krew pobierać?Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
nick nieaktualnyPum wrote:Mój L ma jutro to badanie nasienia, mówi że się nie steruje ale za to ja chyba za niego się stresuję. Mam nadzieję że wszystko dobrze wyjdzie w sensie wyniki. Ja jutro z rana też mam badania z krwi
Mam mieć
Morfologia krwi pełna
Hba1c
Lipidogram
TSH
Ft4
Anty tpo
Prolaktyna
Dhea so4
Androstendion
Testosteron.
Myślicie że coś jeszcze warto zrobić skoro i tak będą mi krew pobierać? -
10dcJa '92, Maz'85
Starania od ok 2020
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:39
Pum lubi tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Limonka26 wrote:Pum, dajcie znać jak będziecie mieli wyniki.
PannaAnna - wit. D też zalecają brać
U mnie 🐵 zawitała dziś, w sumie to już dobrze, bo już się martwiłam co się dzieje... Stres to jednak potrafi zrobić jazdę z organizmem.
Biorę biorę. Wiedziałam że o czymś zapomnialam😬Limonka26 lubi tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Patrycja3791 wrote:To trzymam ✊😊1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Ola23 wrote:Strasznie sie denerwuję że nic z tego.. wczoraj jak wsiadłam do auta to aż się popłakałam. Nie wiem jak ja przeżyje te dwa tygodnie
Będzie dobrze
Stres na pewno nie pomoże.
Teraz powinnaś coś zrobić żeby się zrelaksować. (Jakaś kolacja masaż czy kapiel zależy co Cię relaksuje)Ola23 lubi tę wiadomość
Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Pum wrote:Będzie dobrze
Stres na pewno nie pomoże.
Teraz powinnaś coś zrobić żeby się zrelaksować. (Jakaś kolacja masaż czy kapiel zależy co Cię relaksuje)Pum lubi tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
nick nieaktualny
-
Regina wrote:Ola udało się Wszystko idzie w dobrym kierunku Nie wyganiam, ale najwyższy czas przejść na forum ciążowe :p1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Ola23 wrote:Po wczorajszej wizycie opad mi entuzjazm. Po kolejnej wizycie może mi się poprawi. Mąż pociesza że jest wszystko ok. Mówisz że już mam przejść na fioletową stronę mocy? 🙂
Ola23 lubi tę wiadomość
-
Limonka26 wrote:Pum, dajcie znać jak będziecie mieli wyniki.
PannaAnna - wit. D też zalecają brać
U mnie 🐵 zawitała dziś, w sumie to już dobrze, bo już się martwiłam co się dzieje... Stres to jednak potrafi zrobić jazdę z organizmem.