💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
D.o.s.i.a wrote:Zrób kolejny test! Wg mnie jest cos na rzeczy może owulka była później i jeszcze test nie wykrył??? Oby to bylo to 😊😊 tego Ci życzę!! no chyba że wiesz dokładnie w którym dc mialas owulacje ? Tym bardziej że mówisz że zero objawów 🐵.❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️
-
Weronika 9592 wrote:Nie, nie robiłam i tak pewnie byłby taki sam wynik jak wczoraj... Jak 🙈 nie przyjdzie do piątku to zrobie ... Normalnie nie mam odwagi zrobić tego drugiego testu😒
Dziewczyny, a jak długo macie płodny śluz? Bo ja tylko 2 dni i nie wiem czy to nie za mało? -
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Chyba jeszcze nie Do końca powinien być też przejrzysty. Czytałam, że płodny może być przejrzysty z domieszką białego trochę, bo w macicy jest taki i może trochę mieszać się z tym płodnym.
Patrycja3791 lubi tę wiadomość
-
Hej, jestem tutaj nowa, nasze starania trwają około 2 lata, w listopadzie miałam wykonywaną laparoskopię, usunięte zostały wszystkie zrosty i po operacji wszystko jest drożne, badania męża wszytskie w normie, dodam ze mieszamy w Niemczech(całość leczenia, badania itp wyglada troszkę inaczej niż w Polsce).
Wyniki mojego progesteronu: 7dp : 12,5 ng/ml. Co myślicie jest jakaś szansa ? Dodam ze od 3-4dp mam mocno obrzmiałe piersi i taki ból ze nie mogę spać na brzuchu, bóle podbrzusza i jajników nigdy tak nie miałam. 14 dc test owulacyjny pozytywny. Jest to pierwszy cykl po laparoskopii.Weronika 9592 lubi tę wiadomość
-
Weronika 9592 wrote:Może faktycznie owulka się przesunęła hm.. no nie wiem już sama... Przeważnie owulka wypada mi 15dc . Już głupia z tego jestem
Martasa lubi tę wiadomość
-
Paulina2993 wrote:Hej, jestem tutaj nowa, nasze starania trwają około 2 lata, w listopadzie miałam wykonywaną laparoskopię, usunięte zostały wszystkie zrosty i po operacji wszystko jest drożne, badania męża wszytskie w normie, dodam ze mieszamy w Niemczech(całość leczenia, badania itp wyglada troszkę inaczej niż w Polsce).
Wyniki mojego progesteronu: 7dp : 12,5 ng/ml. Co myślicie jest jakaś szansa ? Dodam ze od 3-4dp mam mocno obrzmiałe piersi i taki ból ze nie mogę spać na brzuchu, bóle podbrzusza i jajników nigdy tak nie miałam. 14 dc test owulacyjny pozytywny. Jest to pierwszy cykl po laparoskopii.
Hej. To który masz dziś dzień cyklu? -
Landrynka25 wrote:Dziękuję Ci za odpowiedź 😊 dzisiaj już piękny płodny śluzik 😊 nigdy takiego nie miałam oby to był dobry znak 🤞
A brałaś jakieś witaminki czy coś? -
Paulina2993 wrote:Hej, jestem tutaj nowa, nasze starania trwają około 2 lata, w listopadzie miałam wykonywaną laparoskopię, usunięte zostały wszystkie zrosty i po operacji wszystko jest drożne, badania męża wszytskie w normie, dodam ze mieszamy w Niemczech(całość leczenia, badania itp wyglada troszkę inaczej niż w Polsce).
Wyniki mojego progesteronu: 7dp : 12,5 ng/ml. Co myślicie jest jakaś szansa ? Dodam ze od 3-4dp mam mocno obrzmiałe piersi i taki ból ze nie mogę spać na brzuchu, bóle podbrzusza i jajników nigdy tak nie miałam. 14 dc test owulacyjny pozytywny. Jest to pierwszy cykl po laparoskopii.Paulina2993 lubi tę wiadomość
-
Landrynka25 wrote:Biorę pregna start dong quai, Macę i mam pierwszy cykl z CLO, test owu negatywny 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2021, 14:25
-
nick nieaktualny
-
Paulina2993 wrote:Dziś jest 9dp - 24 dc. Na testy to raczej jeszcze za szybko, nie chce zbyt szybko się rozczarować 😒
-
Landrynka25 wrote:Biorę pregna start dong quai, Macę i mam pierwszy cykl z CLO, test owu negatywny 🤔
-
Patrycja3791 wrote:Ja nie mogę się przekonać do tych testów owulacyjnych... kiedyś mi 2 razy pokazał się pozytywny w odstępie kilku dni 🙄 ale może jeszcze raz spróbuje w następnym cyklu...
-
Landrynka25 wrote:Biorę 2x dziennie po 1 tabletce a ty?
W tym cyklu dołączyłam maca więc stosuje 1x dziennie po 1tabl donga i maca, kwas foliowy, olej z wiesiołka i na wieczór zioła. nie chce przesadzić dlatego zmniejszyłam dawkę, chociaż sama nie wiem czy to i tak nie za dużo??? -
Ja właśnie pierwszy raz używałam testów owulacyjnych w tym cyklu, chciałam zobaczyć czy w ogóle po laparoskopii jest owulacja i się dziwiłam jak wyszedł pozytywnie( oczywiście jeszcze to nic nie znaczy) później zrobiłam progesteron, który może świadczyć ze jednak (nic pewnego)owulacja była. A te objawy to już nie wiem czy to może zwiastować 2 kreski czy może to po operacji i hormony szaleją 🤷🏻♀️