💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka25 wrote:Powiem Ci z własnego doświadczenia ja już byłam 2 razy w ciąży i nigdy nie zaobserwowalam duże ilości płodnego śluzu. W pierwszej to nie pamiętam ile go było bo to już 7 lat minęło ale w ostatniej ciąży tylko troszeczkę na szyjce było a w ciąże zaszłam ( niestety poroniona)
-
Landrynka25 wrote:Szkoda 😔ale nie ten cykl to może być następny 😊 a kiedy masz termin @?
Termin mialam na wczoraj, ale ani widu ani slychu, brzuch nie boli, szyjka zamknieta, temperatura nie spada ;/ chyba jeszcze przyjdzie poczekac ...
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Termin mialam na wczoraj, ale ani widu ani slychu, brzuch nie boli, szyjka zamknieta, temperatura nie spada ;/ chyba jeszcze przyjdzie poczekac ...
-
Landrynka25 wrote:U mnie przy cyklach ponad 70 dni udręką było czekać na @ 😒 i tak wiedziałam że bezowulacyjne i domowe sposoby mi pomogły na @😊
No ja mialam cykle jak w zegarku 27dni od 3 lat, wiec teraz to jakas masakra czekanieOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Według USG 5tc+3 dni. Widać pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte 🙂🙂. Mam brać leki dalej zlecił badania i kolejna wizyta 25.02. 🙂🙂
Duśka;), Regina, Ester, Pum, Limonka26 lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
Ola23 wrote:Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Według USG 5tc+3 dni. Widać pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte 🙂🙂. Mam brać leki dalej zlecił badania i kolejna wizyta 25.02. 🙂🙂
Ola23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
D.o.s.i.a wrote:No to chwila moment i pojawi się zarodek 😊 A później już bicie serduszka i oby wszystko bylo dobrze 🥰 trzymam kciuki 👌👊
D.o.s.i.a, Pum lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
Hejka dziewczyny, mam pytanie bo do kogo jak nie do Was
Przed chwilą zaobserwowalam u siebie mega dużo śluzu, jestem na 4dni przed owulacją. Tego śluzu jest tak dużo że normalnie nigdy tyle nie miałam. Jest on bardzo śliski i rozciągliwy. Wczoraj robiłam test owulacyjny i był negatywny. Przed owulacja jest stricte wodnisty czy rozciągliwy też? Bo już sama nie wiem 🤣🤷♀️🙈 -
Ola23 wrote:Na kolejnej wizycie mam nadzieję ujrzeć zarodek i ❤️. 🙂🙂Dziękuję. 😘😘
-
Hej, co u Was w piąteczek?
Ja muszę Was przeprosić za moje zrzędzenie, bo wczoraj na noc pojawił mi się piękny płodny śluzik jak nigdy i sporo go 🤩 więc już miałam,,dwa seksy" i trzeba działać dalej 🤭
Powiedzcie mi, bo będę pierwszy raz brać luteine od 16-25dc. A 21dc mam zbadać progesteron czy luteina wyjdzie w badaniu? -
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Hej, co u Was w piąteczek?
Ja muszę Was przeprosić za moje zrzędzenie, bo wczoraj na noc pojawił mi się piękny płodny śluzik jak nigdy i sporo go 🤩 więc już miałam,,dwa seksy" i trzeba działać dalej 🤭
Powiedzcie mi, bo będę pierwszy raz brać luteine od 16-25dc. A 21dc mam zbadać progesteron czy luteina wyjdzie w badaniu? -
nick nieaktualnyD.o.s.i.a wrote:A znowuz ja słyszałam że nie wychodzi bo to jest sztuczny progesterob, a podobno w badaniu wychodzi tylko ten produkowany przez organizm. Więc nie mam pojęcia jak to jest do końca.🤔
-
D.o.s.i.a wrote:Hejka dziewczyny, mam pytanie bo do kogo jak nie do Was
Przed chwilą zaobserwowalam u siebie mega dużo śluzu, jestem na 4dni przed owulacją. Tego śluzu jest tak dużo że normalnie nigdy tyle nie miałam. Jest on bardzo śliski i rozciągliwy. Wczoraj robiłam test owulacyjny i był negatywny. Przed owulacja jest stricte wodnisty czy rozciągliwy też? Bo już sama nie wiem 🤣🤷♀️🙈 -
D.o.s.i.a wrote:Hejka dziewczyny, mam pytanie bo do kogo jak nie do Was
Dziewczyny! Zrobiłam dziś test, ale mam go z Niemiec i chyba wyszła mi kreska w dużym okienku 😍 sprawdziłam 2razy ulotkę, bo to nie jest ten co polski i nie musi być na krzyż. Wystarczy jedna w okienku kreska, ale chyba jest Widoczna, jak mówicie? Bo już zgłupiałam...
https://naforum.zapodaj.net/28891782a815.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/8a94a544a1f5.jpg.htmlDuśka;) lubi tę wiadomość
-
Marti7 wrote:Dziewczyny! Zrobiłam dziś test, ale mam go z Niemiec i chyba wyszła mi kreska w dużym okienku 😍 sprawdziłam 2razy ulotkę, bo to nie jest ten co polski i nie musi być na krzyż. Wystarczy jedna w okienku kreska, ale chyba jest Widoczna, jak mówicie? Bo już zgłupiałam...
https://naforum.zapodaj.net/28891782a815.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/8a94a544a1f5.jpg.html