💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny.. U mnie dziś 7dc... niedługo trzeba zacząć działać, a tu im bliżej owu tym coraz bardziej mi się nie chce 😖
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, moge przycupnąc?
Nie które z Was kojarze, a potrzebuje jakiegoś wątku stałego🙈
Dziś pierwszy dzień cyklu. Jestem smutna, zła i sfrustrowana.
Ja przebadana, czekam na krok męża, ale jestem cierpliwa. Chyba że dziś mi nerw nie przejdzie to wybuchne 🙈
Staram sie kilka miesiecy pewnie, od 2 lat z różnymi przerwami. Z pierwszą ciążą poszło gładko, a teraz taki opór.... -
nick nieaktualnyNynka wrote:Hej dziewczyny, moge przycupnąc?
Ja przebadana, czekam na krok męża, ale jestem cierpliwa. Chyba że dziś mi nerw nie przejdzie to wybuchne 🙈
Staram sie kilka miesiecy pewnie, od 2 lat z różnymi przerwami. Z pierwszą ciążą poszło gładko, a teraz taki opór.... -
Nynka wrote:Hej dziewczyny, moge przycupnąc?
Staram sie kilka miesiecy pewnie, od 2 lat z różnymi przerwami. Z pierwszą ciążą poszło gładko, a teraz taki opór....
A mąż nie chce iść się przebadać? -
Hej dziewuszki
U mnie dziś wg ostatniego dnia miesiączki 5tc+4dni.
Wczoraj i dziś zaobserwowałam śluz delikatnie zabarwiony na różowo. Tak jakby trochę krwi tam bylo.
Moje pytanie, czy to może być coś złego?
Dodam że wizytę mam w piątek, to będzie moja pierwsza wizyta w ciąży. -
Kochana nasza rocznica kolejna w sierpniu i jak na razie również sami..... Dodałam właśnie temat o conceive plus tabletki , podobno wspomagają przy nieregularnej miesiączce, brakiem owulacji i przy poronienie z PCOS jak i zbyt duża ilość męskich hormonów u kobiet. Trzymam kciuki za kolejne starania oby sukcesywnie skończyły się dla Was 🥰🥰😘Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie
-
D.o.s.i.a wrote:Hej dziewuszki
U mnie dziś wg ostatniego dnia miesiączki 5tc+4dni.
Wczoraj i dziś zaobserwowałam śluz delikatnie zabarwiony na różowo. Tak jakby trochę krwi tam bylo.
Moje pytanie, czy to może być coś złego?
Dodam że wizytę mam w piątek, to będzie moja pierwsza wizyta w ciąży. -
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Ja mam dziś 8dc jutro idę na podgląd pęcherzyków...i coś mnie dziś strasznie głowa boli.
A mąż nie chce iść się przebadać?
Ogólnie sam wyszedl z tą inicjatywą, że jak nie wyjdzie to on sie musi zbadać....na tym się skonczylo, nie sprecyzowal tez jak nie wyjdzie kiedy? Za miesiac czy 10 lat?.....ostatnio powiedzialam, ze u mnie qszystko pięknie i mi nic wiecej nie zbadają dopoki on sie nie zbada. I cisza...miesiac -
Nynka wrote:Ogólnie sam wyszedl z tą inicjatywą, że jak nie wyjdzie to on sie musi zbadać....na tym się skonczylo, nie sprecyzowal tez jak nie wyjdzie kiedy? Za miesiac czy 10 lat?.....ostatnio powiedzialam, ze u mnie qszystko pięknie i mi nic wiecej nie zbadają dopoki on sie nie zbada. I cisza...miesiac
-
Ja jestem zrezygnowana. Byłam na USG i dziś 9dc pęcherzyk na prawym jajniku dominujący ma około 13mm ( dla porównania w zeszłym cyklu w 8dniu miał już 14,5mm 🤷♀️ ) i jest jeszcze jeden w lewym jakieś 8mm także z tego nic nie będzie. Dziewczyny, wiecie może jaka musi być mniej więcej różnica w wielkości pęcherzyków żeby pękły oba?
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Ja jestem zrezygnowana. Byłam na USG i dziś 9dc pęcherzyk na prawym jajniku dominujący ma około 13mm ( dla porównania w zeszłym cyklu w 8dniu miał już 14,5mm 🤷♀️ ) i jest jeszcze jeden w lewym jakieś 8mm także z tego nic nie będzie. Dziewczyny, wiecie może jaka musi być mniej więcej różnica w wielkości pęcherzyków żeby pękły oba?
Ja mając stymulację mój pęcherzyk w 12 miał około 13 mm dopiero owulacja w 21 dniu cyklu... -
nick nieaktualny
-
Patrycja, głowa do góry jeszcze urosną, nie ma co sie na poczatku cyklu załamywać
U mnie niestety czekam do piatku na @, a później od nowa z nowym miesiacem Marzec to wiosna wiec wszystko budzi sie do życia, może i nam bedzie sprzyjałOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Jeszcze naprawdę jest czas
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze? 🙂
Jestem świeżo po wizycie. Jest dzidziuś ma rączki, nóżki serduszko bije. Wyniki badań w porządku. Jest 10 TC. Kazał odstawić duphaston , kolejna wizyta 25.03 🙂🙂Patrycja3791, Zagadka919, Duśka;), Regina, D.o.s.i.a, Pum, Ester, Nynka lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
Ola23 wrote:Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze? 🙂
Jestem świeżo po wizycie. Jest dzidziuś ma rączki, nóżki serduszko bije. Wyniki badań w porządku. Jest 10 TC. Kazał odstawić duphaston , kolejna wizyta 25.03 🙂🙂Ola23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla23 wrote:Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze? 🙂
Jestem świeżo po wizycie. Jest dzidziuś ma rączki, nóżki serduszko bije. Wyniki badań w porządku. Jest 10 TC. Kazał odstawić duphaston , kolejna wizyta 25.03 🙂🙂
Super :***Ola23 lubi tę wiadomość