💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti7 wrote:Cześć dziewczynki, u mnie 7tydzień ciąży, maleństwo ma 7,1mm. Ciąża rozwija się prawidłowo, słyszałam bicie serduszka❤️🤰 podaje fotę z USG 🧡
https://naforum.zapodaj.net/67a3108a0463.jpg.htmlMarti7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marti7 wrote:Cześć dziewczynki, u mnie 7tydzień ciąży, maleństwo ma 7,1mm. Ciąża rozwija się prawidłowo, słyszałam bicie serduszka❤️🤰 podaje fotę z USG 🧡
https://naforum.zapodaj.net/67a3108a0463.jpg.html
Super , eciocia gratuluje. I życzy wam dużo zdrówka 🥰🥰🥰Marti7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarti7 wrote:Cześć dziewczynki, u mnie 7tydzień ciąży, maleństwo ma 7,1mm. Ciąża rozwija się prawidłowo, słyszałam bicie serduszka❤️🤰 podaje fotę z USG 🧡
https://naforum.zapodaj.net/67a3108a0463.jpg.html
Na pierwszy rzut oka myślałam że twoje dziecko uśmiecha się do mnie i macha rączką :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 12:53
-
Hej kobietki... oczywiście jak to ja muszę sobie wszystko przeanalizować już na chłodno ...mysle o tej sytuacji, że test miałam pozytywny, a za 2dni okres..czy to mogła być ciąża biochemiczna? Bo jeśli tak to może ja zrobiłam błąd...bralam ta luteine przez 10dni od 16-25dc. I teraz już sama nie wiem czy miałam od razu zatestowac (wydawało mi się to za wcześnie chyba, że beta już by była wiarygodna?) Więc skończyłam luteine w 25dc i dopiero w 27dc zrobiłam test i teraz myślę może przez te 2 dni progesteron już zdążył spaść i dlatego wyszło jak wyszło 😥
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Hej kobietki... oczywiście jak to ja muszę sobie wszystko przeanalizować już na chłodno ...mysle o tej sytuacji, że test miałam pozytywny, a za 2dni okres..czy to mogła być ciąża biochemiczna? Bo jeśli tak to może ja zrobiłam błąd...bralam ta luteine przez 10dni od 16-25dc. I teraz już sama nie wiem czy miałam od razu zatestowac (wydawało mi się to za wcześnie chyba, że beta już by była wiarygodna?) Więc skończyłam luteine w 25dc i dopiero w 27dc zrobiłam test i teraz myślę może przez te 2 dni progesteron już zdążył spaść i dlatego wyszło jak wyszło 😥
-
Hej laski. Od roku staram sie z moim partnerem o maluszka. Ostatnio gdy sie kochaliśmy (dni akurat nieplodne) wyleciało mi dość sporo jakby ropy i krwi pomieszanej. Co to może być? Dodam ze wtedy przez prawie dwa tygodnie bolały mnie jajniki (lub tak mi sie wydawało że to jajniki) a po tej sytuacji wszystko ustało, jestem umówiona do lekarza lecz chciałabym zaczerpnąć waszej opinii co to może być???!!! Czy to jest groźne? Strasznie sie wystraszyłam cała sytuacja...
Myślę ze to bardzo źle wróży 🙁🙁🙁🙁 -
anka wrote:No zrobiłaś błąd powinnaś odstawić po teście który byłby negatywny .pisałam ci to wcześniej ale jeśli to było biochemiczna to progesteron i tak by ci nic nie dał. Zresztą pamiętam że miałaś ładny więc bo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toonney wrote:Pomyslalam by o tym wspomniec bo gin mogl jej tego nie powiedziec skoro nie powiedzial by nie odstawiac dopoki test nie wyjdzie negatywny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 19:58
-
Hej dziewczyny, ja dziś 10dc i 3 dni przed terminem @, i tak jakoś zrobiłam test, niestety moj chlop kupił w aptece bobo i teraz mam zalamke bo niby wyszedł widoczny cien, na żywo dobrze go widać ale na zdjęciu już niebardzo. Tylko że się naczytalam że te często fałszują no nic jutro kupie jakiś normalny i sprawa powinna się wyjaśnić
Patrycja, beta jest wiarygodna wcześniej niż testy więc następnym razem śmiało jak tylko pojawi się twst ro robisz
Patrycja3791 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm