'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej wszystkim kobitkom
Opisze Wam moją historie
W czerwcu 2014 roku przeszłam zabieg usunięcia cysty endometrialnej wraz z lewym jajnikiem...Rok pozniej w czerwcu 2015 roku byłam na zbiegu histeroskpii wszystko wyszło ok jajowody drożne brak zrostów...Jedynie co lekarz zobaczył to że mam macice dwurożną ale od razu powiedział że tego na razie ruszać nie będzie... W zeszłym cyklu miałam robiony monitoring cyklu wyszedł pozytywnie pecherzyk urósł i pękł mimo tego przepisał mi clostilbegyt mam go brać od 1 dnia cyklu do 5 i pozniej na mnonitoring przyjechać.O dzidziusia z mężem staramy się 16 miesięcy...To czekanie mnie dobija...
Mieliście stymulacje owulacji?
Pozdrawiam! -
Witam 88:)
kilka dni temu miałam robione usg lekarz mówi że jest płyn w zatoce dauglasa co oznacza że owulacja była.
Powiedział również że mam pogrubione endometrium i ze mam zrobic test za pare dni, co oznacza to ze jest pogrubione?
5 lat bez zabezpieczenia i nic choruję na tarczyce i nie wiem czy tylko to jest powodem trace nadziejepo 5 latach- sukces!
oby się udało tym razem ....
-
Lucyna u mnie też 5 lat i nic już przywykłam do myśli że niekoniecznie musi się udać ale jednak nadzieja jakaś tam jest
-
Moze kiedy sobie odpuscimy to sie wlasnie uda? moze to blokada psychiczna ja choruje na tarczyce wiec mam nadzieje ze tylko to jest powodem jutro rano robie test, oczywiscie moje nastawienie mowi mi ze nic z tego nie wyszlopo 5 latach- sukces!
oby się udało tym razem ....
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Mam do Was gorącą prośbę, zupełnie nie związaną z dziećmi
Mogę Was prosić o pomoc i uzupełnienie ankiety do magisterki? Ankieta jest krótka i dotyczy tanich linii lotniczych. Jeśli któraś z Was z nich korzysta byłabym bardzo bardzo bardzo wdzięczna za uzupełnienie.
Jeśli nie to też można uzpełnić, wtedy jest tylko jedno pytanie o przyczyny
https://docs.google.com/forms/d/1smQjIzlBEJf93tCPZmkUjMcIdJJsEFHXclQ93-xMbgM
z góry dzięki za pomoc, niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny, juz od tygodnia wiem, ze jestem w ciazy, ale dopiero USG mam 16 wrzesnia wiec mam nadzieje, ze bedzie ok, trzymajcie kciuki!!!! Udalo sie za pierwszym podejsciem do IVF po 2 latan staran zobaczylam w koncu II kreski - CUD
a jaaa kciukam za Was!!! 88 tak latwo sie nie poddaje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:43
Madziulla, kr0pka, nadziejka88, majamia lubią tę wiadomość
-
Anna255 gratuluję!
Anna255 lubi tę wiadomość
-
Anna Gratuluję Już gratulowałam pod wykresem ale tutaj też mogę
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:dziewczyny, juz od tygodnia wiem, ze jestem w ciazy, ale dopiero USG mam 16 wrzesnia wiec mam nadzieje, ze bedzie ok, trzymajcie kciuki!!!! Udalo sie za pierwszym podejsciem do IVF po 2 latan staran zobaczylam w koncu II kreski - CUD
a jaaa kciukam za Was!!! 88 tak latwo sie nie poddaje!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Alimak wrote:Cześć dziewczyny, dopiszecie mnie do listy? Przeczytałam cały wątek (troszkę smutno mi się zrobiło jak dobiłam do końca i tak jakoś cicho się tu zrobiło). Postanowiłam do Was dołączyć, można?
Za parę dni mam nadzieję testować, oby ciotka klotka mi w tym nie przeszkodziła....
Cześć Alimak Trzymam kciuki za pozytywny test!
Długo się staracie?TP 31.07.2016