'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, ja za tydzień mogę zrobić test ale jak tu przetrwać i znaleźć w sobie cierpliwość, staramy się już 4 miesiąc, to prawda, że im bardziej chcesz tym mniej wychodzi a wokół same "brzuszki" lub "wózki"hej dziewczyny, mam nadzieję, że ten rok będzie mega szczęśliwy dla wszystkich 88 starających się o dzidziusia:) ja staram się już 4 miesiąc, za tydzień mogę zrobić test, ciągle o tym myślę, jak tu przetrwać i skąd znaleźć w sobie cierpliwość...
-
a w którym dniu cyklu się starałyście? ja mam cykle 30 dniowe, przeważnie co miesiąc wszystko przebiega tak samo, pierwsze 3 próby nie zwracałam uwagi na dni w jakie się kochamy, tym razem bardziej przyjrzałam się swojemu cyklowi i temu nieszczęsnemu "śluzowi", to był 14 i 15 dzień cyklu, śluz chyba odpowiedni, zobaczymy czy tym razem się uda, zwykle o tym wszystkim nie myślę ale tak tydzień przed spodziewanym terminem miesiączki o niczym innym nie potrafię myślećhej dziewczyny, mam nadzieję, że ten rok będzie mega szczęśliwy dla wszystkich 88 starających się o dzidziusia:) ja staram się już 4 miesiąc, za tydzień mogę zrobić test, ciągle o tym myślę, jak tu przetrwać i skąd znaleźć w sobie cierpliwość...
-
nick nieaktualny
-
~Ania~ wrote:Hehe szalone co 2 dni ;P my nie patrzymy czy to płodne czy nie, bo mamy dość... gorące temperamenty
Zaciskam kciuki za nas wszystkie! I zazdroszczę testującym niedługo -
nick nieaktualnyHej dziewczynki co tam u Was??. U mnie paskudna pogoda za oknem a w dodatku w tym miesiącu zarażam się wszystkimi wiruskami co nie trzeba, najpierw alergia teraz katar a kiedy wiruski ciażowe?? . Witam nowe dziewczynki i zapraszam do dalszego zapisywania sie na naszą listę
-
nick nieaktualnylola88 pozwoliłam sobie dopisać Ciebie do naszej listy staraczek z rocznika 88
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
7. Rybeńka
8. Groszek
9. Maniuś
10. Anuleczka
11. Dora524
12. Martaaa