'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie dziś owu jakąs koślawą owulacje wyznaczył, mam nadzieję ze mi jej jeszcze bardziej nie przesunie bo już w ogole mnie pozbawi nadziei👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
CzarnaKawa wrote:Witaj Bar ktory cykl sie staracie ?
Ogólnie 9 cykl, z tego 7 z mierzeniem temperatury i dokładną obserwacją.
Elmalia piękna beta
Domiszka nieważne, że koślawą ważne, że wyznaczył. A wg Twoich odczuć owu była wcześniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:05
-
bar wrote:Ogólnie 9 cykl, z tego 7 z mierzeniem temperatury i dokładną obserwacją.
Elmalia piękna beta
Domiszka nieważne, że koślawą ważne, że wyznaczył. A wg Twoich odczuć owu była wcześniej?
z pełnym przekonaniem moge powiedzieć że jesli owu była to tylko i wyłacznie wtedy
dzień po magicznie przestały mnie boleć jajniki, trądzik się zatrzymał, szyjka twarda jak kamien
martwi mnie troche to plamienie ale no cóz po luteinie to juz pewnie w ogole isę rozkręci :👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Domiszka!!! Zadnych zlych emocji !!!
Mysl pozytywnie ,albo o tym juz teraz nie mysl!!
A ja wstalam bylam siku i jeszcze mdlosci nie mam tiruriru
Zaraz herbatka z imbirem i sniadanko.domiszka lubi tę wiadomość
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
wyjątkowo w tym cyklu po owulce mam dobre emocje, ostatnio juz był płacz po owulce, z czasem do człowieka dociera ze jest tylko małym ziarenkiem piasku i nie na wszystko ma wplyw:)
wiec skoro pozytywne myśli przyciągają pozytywne rzeczy to tego się trzymam !
a nawet jeśli nie wyjdzie to mam nadzieje ze dobry humor mnie nie opuściCzarnaKawa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
domiszka wrote:z pełnym przekonaniem moge powiedzieć że jesli owu była to tylko i wyłacznie wtedy
dzień po magicznie przestały mnie boleć jajniki, trądzik się zatrzymał, szyjka twarda jak kamien
martwi mnie troche to plamienie ale no cóz po luteinie to juz pewnie w ogole isę rozkręci :
Ale plamienie owulacyjne nie musi występować dokładnie w dzień owulacji, może przed lub po, także tym się nie przejmuj skoro było tylko jednego dnia. A przy braniu luteiny raczej nie powinnaś mieć później plamień, w końcu on zazwyczaj wynikają ze zbyt niskiego poziomy progesteronu, a luteina go podniesie.
Najważniejsze, że humor dobry i myśli pozytywne, tego się trzymaj -
no troszke mi tam wczoraj i dzis jeszcze jakies smarki leciały ale sladowe ilosci, ponoc z mocno ukrwionego pęcherzyka, no nic czekam grzecznie i cierpliwie👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Anika27 wrote:Jestem zieloną w temacie luteiny i tych innych specyfików, może zadam głupie pytanie ale trudno, widzę że dużo dziewczyn bierze te leki. Ta luteine wypisuje lekarz? Jakie badania do tego zleca? Przepraszam jeśli to durne pytanie
Tak luteina jest tylko na receptę. Wskazaniem do zażywania może być krótka faza lutealna (poniżej 10 dni). Luteinę bierze się też w przypadku niedomogi ciałka żółtego, która wiąże się ze zbyt niskim poziomem progesteronu w fazie lutealnej. Niski poziom progesteronu może objawiać się np plamieniami, chociaż nie musi. Najlepiej jest zbadać progesteron w 7-9 dniu po owulacji, wtedy powinien on osiągnąć najwyższą wartość i na tej podstawie można stwierdzić czy należy go suplementować. Mam nadzieję, że pomogłampigułka, Anika27 lubią tę wiadomość
-
kurde powiem wam martwie sie, po owulacj izaraz miałam plamienie i powiedziano mi że tak może byc bo pęcherzyk jest mocno ukrwiony, szyjka nie zamknęła się jeszcze i plami, wczoraj miałam takie resztki a teraz widze ze znowu dośc mocno plamie sama nie wiem co o tym myslec...👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Alimak wrote:Pigułka ciekawe co się tam wykluje jak już urodzisz to nie zapomnij nas poinformować jak teoria sprawdziła się w praktyce
Domniszka OF się nie martw, nie zawsze musi wyznaczyć dobry termin ovu, to tylko program. Najważniejsze że Ty przeczuwasz kiedy ta owulka była, no i że była, to jest najważniejsze
Miałaś już wcześniej takie plamienia w trakcie cyklu czy to pierwszy raz?
pierwszy raz👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany!! Gratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym :* :* :* (po buziaku dla każdej ) Nieskromnie przyznam, że to ja rozpoczęłam tą ciążową passę i mam nadzieję, że będzie ona się dalej ciagnęła
Ja wróciłam niedawno ze szkolenia. Było świetnie! Wszyscy uczestnicy bardzo zadowoleni, organizacyjnie wszystko ogarnęłam i jestem z siebie naprawdę dumna! Byłam najmłodszą osobą z całej grupy (haha- prowadząca najmłodsza ) ale mimo to wszyscy traktowali mnie poważnie. W ankietach ewaluacyjnych napisali, że bardzo im się podobał mój sposób prowadzenia i podejście do tematu Teraz mogę zaśpiewać "Mogę wszystko"! Takie sytuacje dodają skrzydeł. Brzuszek powoli się zaokrągla, humor dopisuje, tylko zmęczenie lekko daje mi się we znaki a tak poza tym to jest cudownie!! Buziaczki dla wszystkich, bo strasznie się za Wami stęskniłamdomiszka, elmalia, madziaw88, Naditta, pigułka lubią tę wiadomość
-
Cześć Karola! Cieszę się że się wszystko udało. A tak się denerwowalas, widzisz?
Pisałam do ginekolog, nie kazała już powtarzać trzeci raz bety tylko mam przyjść z wynikami progesteronu i Wit.D3 z surowicy 7.12. Zastanawiam się, czy to nie za wcześnie? Nie chce się rozczarować, ze jeszcze nie będzie widać pęcherzyka.TP 31.07.2016
-
Karola super, gratulacje.
Elmali ja sie zapisalam do gina na 10 grudnua, a kazal przyjsc juz we wtorek. Ja zrobilam od razu progesteron i mi napisal, ze progesteron w ciazy sie bardzo zmienia i zebym nie robila poki co, bo jedyne co to daje, to stres dla ciazarnej, a i tak raczej wlaczymy suplementacje -
Cześć Wam! I ja się staram, jestem z rocznika 88'. Mam nadzieję, że mi w ten cykl się udało... chociaż sama nie wiem, zrobię test jutro albo w niedzielę... Ale czuję się megainaczej i mam wiele objawów, ale nie chcę zapeszać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 20:14
domiszka, madziaw88, elmalia, bar, Karola1988 lubią tę wiadomość