'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ludzie mają smutne historie nawet nie wiem co napisac, bo to po prostu niesprawiedliwe
Pigułko, to jesteśmy na tym samym.etapie ciąży praktycznie:) ja jutro idę powtórzyć badanie i jak ładnie wzrośnie to dla pewności chyba jeszcze w poniedziałek zrobię. Oczywiście się denerwuje mega!
Domiszko, niestety nie pomogę. Nie brałam nigdy luteiny. Może warto podpytac tych co biora/braly?
Dziś brzuch mnie boli trochę mniej, ale nadal. I na wieczor bardziej. Po pracy padlam i najzwyczajniej w świecie poszłam spać.TP 31.07.2016
-
Elmalio dziekuje. Ty tez masz takie wrazenie jakby cos cie rozpychalo od srodka? Jak stojeci chodze to nic nie czuje, ale przy siedzeniu i schylaniu odczuwam takie ciagniecie. Najlepsze jest to, ze wczoraj sie wyzalilam kolezance, jak to mnie wkurza wszystko, te nieregularne cykle itp. Ona ma malutkie dziecko, ale tez lekarze nie dawali jej szans, miala podobne cykle do mnie, wiec mnie troche podniosla na duchu, a zaraz potem poszlam do lazienki i zobaczylam ten cien na tescie ciazowym...
Domiszko jesli dobrze rozumiem o co Ci chofzi, to mozesz dla pewnosci poczekac jeszcze jeden dzien i brac dupka. Bo jego mozna brac na dwa sposoby. Jak zarzyje sie przed owulacja, to dziala antykoncepcyjnie, a jak po owulacji, to pomaga uregulowac cykl, no i potem podtrzymac ciaze. -
Alimak jak napisalam do swojego meza :"chyba jestem w ciazy" to mi odpisal :"tak, wiem, ale dalej czekamy na potwierdzenie", bo ja zaraz po owu dostalam takiego zastrzyku energii, ze mu codziennie powtzarzalam, ze jestem w ciazy. Ale jak mu napisalam, ze zobaczylam cien 2 kreski to po godzinie byl w domu zobaczyc. Cieszy sie, ale tez sie boi, z reszta chyba oboje na razie dochodzimy do siebie po takich newsach
elmalia lubi tę wiadomość
-
Ja czasami mam bóle jak na okres, a czasami czuje jakby mi się tam powietrze przewalalo. Ogólnie mam uczucie takiego napecznienia w podbrzuszu. Nie umiem tego opisać jakbym mały balonik tam miala:) czyli jednym słowem - gazy :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:13
TP 31.07.2016
-
Mój się cieszy, jest bardzo opiekuńczy. Dziś dał mi buziaka w brzuch
Ale na razie oboje z dystansem podchodzimy do sprawy. Już raz się przedwcześnie cieszyliśmy. Oczywiście cieszymy się bardzo, ale ze świadomością, ze to nic pewnego.TP 31.07.2016
-
My też ciągle z dystansem, jest radość, ale to nie jest takie beztroskie cieszenie się z ciąży. Mój to chyba ciągle jakby niedowierza, zresztą ja trochę też, dla mnie tak ciężko to przełożyć, że 2 kreski oznaczają dzidziolka, takie nierealne .
Dzisiaj idę na pierwszą wizytę, czekałam na to 2 tygodnie, dopiero dzisiaj na 100% się dowiem czy ciaza jest.
Trzymajcie kciuki!pigułka lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta napisz koniecznie jak po wizycie. My tez mamy caly czas w glowie, ze do konca pierwszego trymestru wszystko moze sie jeszcze zdazyc. Moj gin kazal mi przyjsc juz we wtorek na wizyte. Chyba chce sprawdzic czy wszystko ok. Mnie caly czas ciagnie ten brzuch, wiec ciezko zapomniec o tym, ze ktos tam juz jest
-
hej dziewczyny, wczoraj byłam tak spiąca że poszlam spać razem z kurami
Lutke brac od 3 dpo wiec jutro wieczorem jeśli sie owu potwierdzi, tak mi lekarz powiedział
dzis mam wyjątkowo dobry humor, ciesze się niesamowicie ze u Was tak dobrze, trzymam kciukalce za bety, usg i inne cuda :*bar lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
ale super
ja wczoraj wróciłam z pracy i miałam taki kiepski humor.... z takimi dziwnymi ludzmi pracuję, że bardzo się cieszę, że jestem na zwolnieniu... tylko sobie humor popsułam... są koleżanki z którymi mam o czym gadać i mi kibicują...
eh szkoda słów...
Bardzo się cieszę Pigułko, że beta wyszła ładna zielony kropek jest
Jestem ciekawa jak Potforzasta, napisała, że ucieka... mam nadzieję, że u niej niedługo również pojawią sie dwie kreseczki na teście.
udanego dnia :*** ja nie wiem co będę robiła, pogoda kiepska, chyba spać pójdę...22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
domiszka wrote:hej dziewczyny, wczoraj byłam tak spiąca że poszlam spać razem z kurami
Lutke brac od 3 dpo wiec jutro wieczorem jeśli sie owu potwierdzi, tak mi lekarz powiedział
dzis mam wyjątkowo dobry humor, ciesze się niesamowicie ze u Was tak dobrze, trzymam kciukalce za bety, usg i inne cuda :*
Jak najbardziej stosuj się do zaleceń lekarza czyli nie wzięłaś wcześniej tej luteiny i temperatura tak pięknie sama skoczyła, to super Teraz jeszcze mocniej będę zaciskać kciuki za Ciebie
Pigułko gratulację
A tak w ogóle to witam was serdecznie ja również rocznik '88, jeśli pozwolicie to chętnie się przyłączę -
Pigułka mnie też ciągnie, ale to takie słodkie ciągnięcie. Ja sobie wyobrażam że dzidziolek się rozciąga w brzuchu i dlatego ciągnie
Prócz tego tylko już mniejszy ból piersi i to co najbardziej mi przeszkadza...zaparcia. Poza tym jest super kalendarz ciąży na bbf mówi, że jak nie ma mdłości i innych uoporczywych objawów, to żeby się cieszyć, bo jestem w gronie szczęśliwców
Witamy barWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:14
17.07.2016
-
Witaj bar:) tak Naditta, to takie ciagniecie , ktore przypomina, ze cos tam sie dzieje. Piersi w ogole mnie nie, bola, mdlosci nie mam, tylko jedzenie mi rosnie w buzi. Niby jestem glodna, ale apetytu nie mam. I zadyszka tez juz przeszla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:42