'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Zośka. Domiszko, może jednak się uda w tym cyklu i nie wyślą Cię w delegację Ja dzisiaj ledwo doszłam do pracy. Chwyciły mnie zawroty głowy, potem nudności, a na koniec jeszcze biegunka. Zobaczymy co dzisiaj powie lekarz na wizycie i czy już będzie cokolwiek widać...
-
Witajcie
Ja dzisiaj kolejna bezsenna noc zaliczyłam
Macie jakieś sprawdzone sposoby dla ciężarnej na lepsze spanie? eh
Ale nie fajnie z tym projektem Domiszko
Pigułko trzymaj się dzielnie, mam nadzieje, że L4 dostaniesz i będziesz mogła przeżywać te sensacje w domu. Ja mam 8 tydz i żeby nie zapeszyć to tak po cichutku piszę, że o wiele lepiej się czuję. nareszcie..
Lece obiad robić, udanego dnia po mimo tak fatalnej pogody22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
jade juz w poniedziałek wiec zobaczymy,
na swieta wróce do domu, obskocze tylko wyprzedaze w Londynie:)
gorzej bedzie od stycznia, no nic zobaczymy ;00
Zoska88 0- witamy !!!!👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Wczoraj faktycznie miałam wizytę, pochwaliłam się na bf ale z wrażenia zapomniałam też tutaj cokolwiek napisać! Dzieciątko pieknie urosło (ma już 3,5 cm;)), bardzo energicznie ruszało nóżkami i rączkami, serduszko waliło 178/min no i pan doktor na 70% potwierdził płeć Na kolejnej wizycie myślę, że już na 100% się potwierdzi czy noszę w brzuszku synusia
antonna, Alimak, bar lubią tę wiadomość
-
JA mam wybrane też już ale nie wiem czy mąż się zgodzi
Na pewno chciałabym Asie i Wojtusia a jak się nie zgodzi to może wybrać jeszcze pomiędzy Zosią i Kornelią albo dla chłopca Filip lub Jaś innych opcji nie biorę pod uwagę -
u nas dla dziewczynki byłaby Liliana, Kornelia, Pola, Liwia, Laura ( musze jak nic mieć 5 cóek haha )
a dla chłopca hmmm.. maz zawsze chciał Mikołaja ale ostatnio w najbliższej rodzinie pojawił się już jeden
Wiec myślę nad Aleksandrem lub Leonem.
jakos na chłopaka ciężko imie wybrać👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Ja to jeszcze nie mam wybranych imion,zawsze Mikolaj mi sie podobal albo Michal. Dla dziewczynki ostatnio Michalina.
Ale teraz jakos zadnego imienia nie czuje tak, zeby dziecko mialo jakies miec... zobaczymy za jakis czas
Szkoda ze nie macie jakis sposobow na bezsennosc, dzisiaj zaspalam bo ledwo obudzilam sie prZed 10... a na 11 bylam umowiona z kolezanka.
W piatek mam kolejna wizyte, mam stresa, bo udzielilo mi sie, ze jak za szybko objawy ustepuja to cos nie tak... o lol, nie bede juz czytac internetow!!! Ciesze sie, ze mdlosci powoli ustepuja
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
Cześć Dziewczyny:*
Pirelko, daj znać koniecznie jak po wizycie!
Co do imion to sobie jakiś czas temu zapisywalam na kartce to co mi przyszlo do glowy i na tamten moment się spodobało. Jeżeli wszystko u mnie pójdzie ok, wizyta za tydzień potwierdzi ciąże, to może sobie zerkne do tej kartki i jeszcze raz zastanowię ale pewnie sama, bo Mąż na bank stwierdzi, ze jeszcze nie czas na toWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:30
TP 31.07.2016
-
Hej dziewczyny, ja już po. Kropek ma się dobrze, wszystko jest ok. Dostałam tak na wszelki wypadek luteinę. 10 grudnia kolejna wizyta, powinno być już słychać serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 20:18
Karola1988, domiszka, bar lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pamiętacie jak narzekała ze ciągle ktoś coś ode mnie chce i nie mam czasu dla Siebie? Otóż opłacało się i jutro idę do kina za to:)
pigułka, CzarnaKawa, Karola1988, elmalia, domiszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, na BBF albo tutaj, ktoras z Was wspomniala o blogu sroka o. I musze przyznac ze jest genialny. Nie tylko jesli chodzi o sklady kosmetykow dla ciezarnych i dla dzieciakow, ale tez ksiazki opisuje, w taki sposob, ze zapragnelam kupic je juz teraz i czytac maluszkowi niektore pozycje tak mnie zaintrygowaly, ze kupie je po gwiazdce np o pingwinie. Tak po krotce przedstawila historie kotow, ktore byly glodne i zeby zdobyc jedzenie porwaly pingwina no i nie wiem co dalej, czy koty dalej byly glodne czy pigwin je wykiwal, czy pomogl
Coz za kryminal i intrygaelmalia lubi tę wiadomość
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
Karola listy do m 2. Na kolacje nie bo nie jadę sama a siostra będzie chciała do małej wrócić szybko ale mimo wszystko juz coś bo dawno nie byłam w kinie
pigułka lubi tę wiadomość
-
Zapodałam temat imion i ucichłam, ale pisałam z pracy na telefonie i nie widziałam póżniej co odpisałyści, ale teraz nadrobiłam
My mamy już wybrane imiona Ludwik i Helena, po pradziadkach Męża
listy do M 2- super polecam, w sam raz na wprowadzenie w świąteczny klimat. -
A co do imion, to mojemu mezowi sie podoba Dorota, a mi Amelka. A chlopaka jeszcze nie rozpatrujemy, bo marzy nam sie coreczka. Aleksandra nawet tez nam sie nawet podoba i Zosia. Tylko mi sie Zosia podoba, a Zofia juz tak srednio. Taki problem z tymi imionami....