'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No po opiniach na temat tego lekarza szłam z niezła nerwowka ale pan doktor super liczę tylko ze szybko spadnie
-
Jeszcze musze poszukać nowego gina
-
nick nieaktualny
-
Antonna trzymamy kciuki! ja w cyklu w ktorym zaszlam to juz plakalam w lazience nad jedną kreska bo uznalam, ze jakbym byla w ciazy to w 12 dpo juz powinien wyjsc cien kreski a skoro nie wyszedl to pewnie lipa.. No a jednak.. trzeba wierzyc do konca:)"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
Antonna powodzenia w nowym cyklu. Robiłaś już jakieś badania??
-
Wychodzi na to że wszystko w porządku
-
Mi tez sie dziewczyny w koncu udało prawie po 3 latach.
Na pocieszenie powiem ze z 1 % prawidłowych plemników. Chyba podświadomie po odebraniu wyników męża sie poddałam a tu pyk w następnym miesiącu ciąża:)))
Męża karmiłam androvitem na poprawę nasienia.
Sama kupiłam dla siebie globulki mucovagin dla przywrócenia właściwej flory.
I w dni owulacyjne sex codzien i potem świeca przez 15 minut.
I mamy to.
Życzę wytrwałości dziewczyny:)))
Ściskam mocno -
Alimak wrote:Super budujące wiadomości, dzięki dziewczyny !
Iskiereczka dajesz nadzieję
Rudaaa a u Was wyniki wyszły ok?
Gratulacje dziewczyny :D Cieszcie się swoim stanem
Wyniki nsienia?
No właśnie nie były ok. Ponad 60 % nieruchomych plemników, Ponad 80 % nieprawidłowych akrosomów.
Do tego kochaliśmy sie tylko raz w okresie owulacji. Cykl spisałam na straty dlatego tak długo zwlekałam z testem. -
Cześć Dziewczyny! Troszkę Was podczytałam i zapraszam te, którym się udało na fioletową stronę, a za resztę dalej trzymam kciuki. Pamiętajcie, że jeśli bardzo się czegoś pragnie i do tego dąży to prędzej czy później się to dostanie Grunt to nie poddawać się pomimo trudności. Łapcie promienie słoneczne i łądujcie się pozytywną energią, która na pewno pomoże w staraniach Buziaki dla wszystkich :*
-
U mnie to raczej później ale wiem ze w końcu się uda " jeśli wiara czyni cuda my wierzymy ze się uda "
Maniuś, CzarnaKawa lubią tę wiadomość
-
Antonna zapewne ja będę czekała razem z Tobą już nie wierzę że się uda za szybko
-
nick nieaktualny