'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie lipa gin nie wypisał antybiotyku dla męża, bo powiedział że wyniki są dla niego nieczytelne i trzeba powtórzyć u jego kolegi. Masakra co się wyprawia lekarz nie umie czytać! Badania za 280 zł i trzeba powtórzyć! Dziewczyny tam wyżej wlepiłam wyniki, proszę zerknijcie i powiedzcie czy faktycznie tam jest mozę po turecku kurka rurka napisane??? Wodniak nadal tam jest 2,1x 2,5 i znowu lipa liczyłam żę dostanę skierowanie na laparo. A on do mnie " Mała na następne badania położę cię do szpitala" Szok nie wiem co robić iść dać zarobić koledzę ginekologa i zrobić za 200 zł badania? Potem po antybiotyku za miesiąc znowu je powtarzać?
-
Marcjanna zanim pójdziesz na badania nowe ja polecam wizytę u innego gina widać że jeden drugiemu próbuje kieszeń wypchać.
A ja nie czekam na Listopad ja II ujrzę w sierpniu już. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna może warto zmienić ginekologa jak dla niego badania nie są czytelne, to jakiś absurd!!! I jeszcze zaprasza do kolegi.... szkoda słów!
U mnie najpóźniej jutro/ w sobotę @.... Sierpień chyba odpuszczam, we wrześniu mam mieć HSG, a później zostaje nam chyba już tylko inseminacja!
W tym cyklu robiłam test po stosunku i oto wyniki:
Liczba plemników w polu widzenia - 8, a powinno być powyżej 10
Plemniki ruchliwe (%) - 19%, a powinno być powyżej 30...
Sama nie wiem co o tym myśleć, niby tragedii nie ma i coś tam się rusza, ale nie wygląda to jednak za różowo!
Dajcie znać co o tym myślicie!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! -
Smurfetka może i jest mniej plemników, ale wśród nich może się trafić jeden z wielką wolą zapłodnienia i dokona tego, czego inne nie mogły! Tego Tobie i nam wszystkim tu życzę
ja muszę zmienić od nowego cyklu (jeśli taki będzie) godzinę mierzenia temperatury... dziś rano się śmiałam, że mam tak niską tempkę, że może jajniki zapadły w sen zimowy potem doczytałam w necie, że "Najniższą temperaturę zaobserwujemy około godz. 5 rano (od 35,5 do 36,2 stopni), najwyższą natomiast – przed godz. 18; może ona wtedy wynosić nawet 37,2 stopni."niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
nick nieaktualnyAlimak wrote:Marcjanna jeszcze raz patrzyłam na wasze wyniki, macie dobrą koncentrację ale ewidentnie jest jakaś bakteria.
Tylko macie normy jakieś inne niż te WHO (większość osób podaje wyniki wg tych norm). To było badanie wspomagane komputerowo?