'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po 6 latach starań mam swój prawie pozytyw na teście owu
Myśl że jutro albo w poniedziałek będzie już pozytyw
W życiu nie miałam tak ładnego testu owu
Marcjanna właśnie grunt to dobry lekarz i 3 miesiące minie jak jeden dzień i się udaMówię Ci to ja i zapamiętaj za 3-4 miesiące będziesz się chwalić dwoma kreskami
MarliOne lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie wiem, czekam na wizytę u gina wtedy pewnie wyślę mnie na kontrolne badanie, bo to pierwszy cykl po odstawieniu.
Potworzasta pięknie to mimo, że nie jest jeszcze pozytyw to działajciei za dwa tygodnie oby były takie piękne krechy na teście ciążowym
u mnie dziś taki test, że nie wiem czy już pozytyw, czy nie, ale mimo wszystko dobrze wykorzystujemy ten czas, jeszcze kupiliśmy sobie ten żel conceive plus, no i zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas wyniki miały być dziś, ale będą dopiero w poniedziałek, mój mąż bardzo się stresuje, ciągle powtarza że na pewno jest bezpłodny, choć ja wierzę że tak nie jest.
A żel to akurat bardzo mu się spodobał fajnie nawilża -
nick nieaktualnyMisiu zobaczysz, bedziecie mieli miłą niespodziankę wyniki na pewno się poprawiły.
Potforzasta u mnie te zioła stoją w słoichach pod zlewem w szafce. Nie umiem być systematyczna. Pamiętam że były bardzo smaczne, ale to i tak nie pomoże bo ja po prostu piłam je w kratkę. Fajnie że na ciebie działają. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć kobitki
nie zaglądałam tu chwilę, bo mnie choróbsko dopadło
a właściwie to mąż jakieś zapalenie oskrzeli przytargał do domu i mnie zaraził...skończyło się na antybiotyku.
Potforzasta trzymam kciuki za ziółkaJa się zdecydowałam na picie Inofemu (może już jutro kurier przywiezie), bo moje jajniki przed antykoncepcją zawsze wyglądały w USG jak PCO chociaż hormony były ok. No i dlatego, że mój obecny cykl wygląda kiepsko
niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny