'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po 6 latach starań mam swój prawie pozytyw na teście owu Myśl że jutro albo w poniedziałek będzie już pozytyw
W życiu nie miałam tak ładnego testu owu
Marcjanna właśnie grunt to dobry lekarz i 3 miesiące minie jak jeden dzień i się uda Mówię Ci to ja i zapamiętaj za 3-4 miesiące będziesz się chwalić dwoma kreskamiMarliOne lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie wiem, czekam na wizytę u gina wtedy pewnie wyślę mnie na kontrolne badanie, bo to pierwszy cykl po odstawieniu.
Potworzasta pięknie to mimo, że nie jest jeszcze pozytyw to działajcie i za dwa tygodnie oby były takie piękne krechy na teście ciążowym u mnie dziś taki test, że nie wiem czy już pozytyw, czy nie, ale mimo wszystko dobrze wykorzystujemy ten czas, jeszcze kupiliśmy sobie ten żel conceive plus, no i zobaczymy co z tego wyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misiu na razie nie ma męża ale nie popuszczę na pewno dzisiaj i we wtorek nie będę go męczyć codziennie przecież co dwa dni starczy
-
Antonna nie ma innej opcji musi nam wszystkim sie udac.
U mnie jak widać zioła działają Ja na razie czekam na męża i maluję pazurki :dmisKolorowy lubi tę wiadomość
-
U nas wyniki miały być dziś, ale będą dopiero w poniedziałek, mój mąż bardzo się stresuje, ciągle powtarza że na pewno jest bezpłodny, choć ja wierzę że tak nie jest.
A żel to akurat bardzo mu się spodobał fajnie nawilża -
nick nieaktualnyMisiu zobaczysz, bedziecie mieli miłą niespodziankę wyniki na pewno się poprawiły.
Potforzasta u mnie te zioła stoją w słoichach pod zlewem w szafce. Nie umiem być systematyczna. Pamiętam że były bardzo smaczne, ale to i tak nie pomoże bo ja po prostu piłam je w kratkę. Fajnie że na ciebie działają. -
nick nieaktualny
-
Marcjanna ja codziennie o tej samej godzinie pije do 20 września mam pić potem miesiąc przerwy
-
nick nieaktualny
-
No właśnie słyszałam że najczęściej w 2 cyklu picia się udaje.
Antonna przykro mi -
nick nieaktualny
-
cześć kobitki nie zaglądałam tu chwilę, bo mnie choróbsko dopadło a właściwie to mąż jakieś zapalenie oskrzeli przytargał do domu i mnie zaraził...skończyło się na antybiotyku.
Potforzasta trzymam kciuki za ziółka Ja się zdecydowałam na picie Inofemu (może już jutro kurier przywiezie), bo moje jajniki przed antykoncepcją zawsze wyglądały w USG jak PCO chociaż hormony były ok. No i dlatego, że mój obecny cykl wygląda kiepskoniedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
nick nieaktualny
-
Kerka zdrówka życzę.
U mnie test owu dzisiaj negatywny ale bóle owulacyjne są działaliśmy już w sobotę wczoraj i może dzisiaj jak mi się zachce jeszcze -
nick nieaktualny
-
zaszkodzić nie zaszkodzi ale czy będzie ochota