'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe. Czasem że słownikiem to cuda wychodzą. My w tamtym roku jak zaczynaliśmy starania w sierpniu to mój mąż mowil, że teraz najlepiej sie starać to w maju urodze, a najlepiej to w jego urodziny. I już mamy kolejny sierpien... Tyle naszych planów chociaż ja ostatnio przez okres maj-lipiec to nawet myślałam że nie chce terraz zajść w ciążę żeby rodzić luty-kwiecien, ale myśleć sobie mogę, a ciąża przyjdzie tak że będę rodzić ale pewnie w listopadzie albo styczniu.
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję nie długo to jest 3 cs ale że ja niecierpliwy człek to dla mnie już za długo
Z chęcią się rozgoszcze ale nie na długo bo przecież sama pisałaś że razem rodzimy w maju my z M mamy w maju 2 rocznicę ślubu wiec byłoby pięknie -
hej dziewczyny
dołączam do staraczek '88. Staramy się 4 cykl, teraz czekam na testowanie i chociaż obiecałam sobie,że nie będę się nakręcać, to się nakręcam
pierwsza ciąża za pierwszym razem i jest córa, druga-pusty pęcherzyk też za pierwszym razem, no ale nie udało się
jednak mam ogromną nadzieję,że w końcu się uda,nie?Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
nick nieaktualny
-
zaglądam do was i trochę podczytuje, trzymam kciuki za wszystkie, bo na fioletowej stronie to więcej niż jedno miejsce się zwolniło z tego co widziałam, więc czekam na was
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
cześć dawno się coś nie odzywałam tutaj...witam nowe dziewczyny trzymam kciuki za wasze starania...
u mnie 11 dzien po odstawieniu luteiny na wywolanie okresu, a @ dalej nie ma...i ciazy tez nie ma, juz zaczynam swirowac ze @ tak dlugo nie przychodzi :<niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
nick nieaktualnyjednataka wrote:Marianna,mam postanowienie,ze w tymcyklu czekam na 28 dzień cyklu i dopiero próbuje. Juz tyle zmarnowałam testów... Szkoda kasy i nerwów a Ty kiedy?
jednataka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisKolorowy wrote:zaglądam do was i trochę podczytuje, trzymam kciuki za wszystkie, bo na fioletowej stronie to więcej niż jedno miejsce się zwolniło z tego co widziałam, więc czekam na was
misKolorowy lubi tę wiadomość
-
kerka wrote:cześć dawno się coś nie odzywałam tutaj...witam nowe dziewczyny trzymam kciuki za wasze starania...
u mnie 11 dzien po odstawieniu luteiny na wywolanie okresu, a @ dalej nie ma...i ciazy tez nie ma, juz zaczynam swirowac ze @ tak dlugo nie przychodzi :< -
dzisiaj odebrałam moje wyniki,jeszcze bez norm, ale chyba jest dobrze... lekarz kazał mi porobić to wszystko, jeszcze została witamina b12, d3 i insulina z obciążeniem... też tak Was męczą? czy to tylko naprotechnolodzy tak działają?
a to moje wyniki, 21d.c.
Homocysteina 8,60 µmol/l
Estradiol 141,10 pg/ml
Progesteron 22,43 ng/ml
Kortyzol 6,80 µg/dl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 18:05
Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
potforzasta wrote:Idź do lekarza bo za długo @ nie ma po odstawieniu luteiny powinna przyjść najdłużej po 7 dniach.
chyba moja maciczka usłyszała że się skarżę, bo dziś plamienie, ból brzucha i krzyża! będzie z tego @niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
No ale powiem Ci że długo czekałaś aż przyjdzie u mnie idealnie w 7 dniu po odstawieniu a już chciałam dzwonić do lekarza tylko koleżanka kazała czekać.