'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kaka poczekaj jeszcze chociaż do 10-12 dpo bo tak to ciężko może i przebija a jak później nic nie wyjdzie?? Lepiej poczekać jeszcze trochę.
-
Wiem wiem dziewczyny już nie będę poczekam chociaż do 9 dni po dłużej pewnie nie wytrzymam , ale jakoś mi lepiej od razu jak go zrobiłam chociaż nie nastawiam się na nic na razie bo to różnie tym bardziej że to jest test o czułości 25 więc chyba 7 dni po to zdecydowanie za wcześnie .
-
No zdecydowanie za wcześnie ale powiem Ci że podobno prędzej 25 wyjdzie niż 10
kaka470 lubi tę wiadomość
-
melmarmis kiedy testujesz??
-
A mnie wczoraj kontuzjowany mąż wykorzystał ledwo się rusza ale na ochota zawsze jest
kaka470, melmarmis lubią tę wiadomość
-
Ja nie mogę się doczekać jutra zobaczymy co to wyjdzie czy będzie jakiś cień ???? choć termin @ na 14 jeszcze sporo czasu .
potforzasta tak jak mówisz na to zawsze ochota jest bez względu na wszystko
melmarmis oby cię nie kusiły tak jak mnie ja na ten cykl mam 9 testów z 3 różnych firm -
no ja testy zamówiłam z neta przy okazji termometru, bo tam są duuużo tańsze niż w sklepie.
Byliśmy wczoraj na domówce z ludźmi z którymi nie widzieliśmy się prawie rok i 2 na 3 dziewczyny cionsza- 7 i 8 miesiąc. Laski w ogóle nie planowały, samo wyszło mają 40 i 42 lata, szok. Jeszcze jak jedna z nich wyszła sobie 2 razy na fajkę to już ręce mi opadły totalnie... No ciężko było z nimi siedzieć -
o ja!!!!!! ja teraz będę miała 2 lata jak nie palę , rzuciłam zanim podjęłam decyzje o dziecku za pomocą medyczną , i bardzo się z tego cieszę nie wyobrażam sobie żeby znów zapalić , a nawet teraz to mi bardzo przeszkadza ten smród , paliłam paka na dzień !!!!!
-
melmarmis wrote:Kaka ładnie Ci poszła temp Trzymam kciuki za testa. Potforzasta a co Twój mąż wymodził że mówisz że kontuzjowany??
Ja zamierzam czekać na @ -
Ja mam 4 testy zamawiam przy okazji jak musze zamówić witaminę D ale na razie sobie poleżą
Ech nie znoszę papierosów fuuuu mój tesciu palił ponad 30 lat i 3 lata temu rzucił i chwała Ci Panie -
A dziękuję juz się dzisiaj pocieszył bo kupił sobie auto
melmarmis, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Oj kochana mam nadzieję że jutro będzie coś wyraźniejszy ten test , temperatura jak na mnie na prawdę wysoka hihi dziewczyny październik jest nasz czuje to
melmarmis, potforzasta, Alimak lubią tę wiadomość
-
Obyś dobrze czuła
kaka470 lubi tę wiadomość