'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaka nie przejmuj się testy i śluz potwierdza owulkę wtedy kiedy miałaś jej odczucie, więc nie sugeruj się temp tym bardziej że sama widzisz że mierzona w cały świat. No przy małej to będzie Ci ciężko dobrze temp zmierzyć więc przyjmij owu tak jak Tobie się wydaje najprawdopodobniej
kaka470 lubi tę wiadomość
-
kaka zdecydowanie zaznacz ze niewiarygodna w sumie przy wstawaniu do małej będzie Ci ciężko prowadzić wykres i wtedy lepiej się sugerować śluzem i testami owu a nie temp.
malmarmis niedługo i wy zostaniecie autorytetami
A są ósemki na fiolecie?? -
Jest już znalazłam ale tam już wszystkie mają dzieci przy sobie a nie w sobie więc kolejna ekipa by się przydała
melmarmis, kaka470 lubią tę wiadomość
-
kaka, Alimak, melmarmis, potforzasta, Marcjanna, Berenika,
Ok to jest grupa która od 5 stron wstecz napisała więcej niż jeden post więc to jest nasza grupa która powinna niedługo zaciążyć i w całości przenieść się na fioletkaka470, Koni88, melmarmis lubią tę wiadomość
-
antonna wrote:O nie nie Ja Was cały czas czytam i jestem tu od prawie roku, więc roszczę sobie prawo do przejścia na fioletową stronę Myślę, że jest tu jeszcze kilka dziewczyn, które rzadko piszą, ale zaglądają:> Przychodzi po prostu taki moment kiedy człowiek jest wkurzony tym, że wszystkim się udaje, tylko nie jemu i cały entuzjazm znika :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:21
-
melmarmis wrote:Koni dziwne, ale stwierdził to co do tego cyklu? I w którym dniu cyklu Cię badał? Ja bym poszła do innego, tym bardziej że nie zrobił nawet wywiadu z Tobą jak trzeba i nie wytłumaczył Ci o co chodzi i co masz z tym zrobić... Ze mną moja gin zawsze dużo rozmawia i tłumaczy jak małemu dziecku nawet banalne rzeczy..
No wlasnie tez wydalo mi sie to dziwne ale ciekawsze bylo to ze na kolejna wizytę chciał zebym przyszla z mezem. Powiedzial ze wtedy wszystko wyjaśni... Chyba umowie sie do kogoś innego. Mialam wtedy 14 dc -
antonna wrote:O nie nie Ja Was cały czas czytam i jestem tu od prawie roku, więc roszczę sobie prawo do przejścia na fioletową stronę Myślę, że jest tu jeszcze kilka dziewczyn, które rzadko piszą, ale zaglądają:> Przychodzi po prostu taki moment kiedy człowiek jest wkurzony tym, że wszystkim się udaje, tylko nie jemu i cały entuzjazm znika :>
Ja również zaglądam, ale nie zawsze coś piszę... Dokładnie jak piszesz, przychodzi taki czas, że po prostu ręce już opadają, ale nadzieja wciąż tli!!!
Kochane nie ma na co czekać, spinamy d*** i zachodzimy w ciążę!!!antonna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja też czasem tu zaglądam! i wszystkim kibicuje! W ostatnim cyklu (5cs) już wyluzowalam i zrobiłam tylko jeden test... Obecnie moja gina podkręca mi cykl 1mg estrofemu i czuję się b.dobrze, śluz jak kiedyś -dużo i dobry. U mnie prawdopodobnie przyczyną niepowodzeń jest nie do końca wartościowa owulka. Pecherzyk pięknie rośnie i pęka,ale poziom estrogenów 7dpo właśnie jest zbyt niski co podobno mówi o jakości owulacji...
Trzymam kciuki za nas wszystkie!Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
No i proszę jak się wątek rozkręcił. Potforzasta wywołałaś dziewczyny do tablicy Ósemeczki musimy się wspierać nawet jak się któraś załamuje od tego wszystkiego. Wiadomo że żadnej tu lekko nie jest, z jakiegoś powodu jest na tym forum. Ale jak się poczyta, czasem coś napisze to mi przynajmniej jest lepiej.
kaka470 lubi tę wiadomość
-
melmarmis bo już tu na tyle długo jestem że wiem jak je wywołać Widzisz starczył jeden post a ja już listy nie muszę sama sprawdzać tylko się sama sprawdza
antonna, melmarmis lubią tę wiadomość
-
za dużo testów w domu przecież to dopiero 7 dni po a ja już test zrobiłam ogupiałam do reszty , no i w dodatku chyba jaiś błąd jest poproszę o kopnika w pupcie
Smurfetka lubi tę wiadomość