'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dopiero 11 dc wiec wszystko przede mną
-
A mi OF wyznaczył owu na 8 dc no głupek jeden no.
Za to w tym cyklu mam ładną temperaturę -
Hej, ja jestem przed dzień albo dwa przed ovu, więc narazie działamy a potem ten najgorszy okres czyli czekanie....
potforzasta właśnie dziwnie strasznie Ci wyznaczył tą owu, pewnie jeszcze przed Tobą
Alimak będziesz odliczać do II na teście a nie do następnego cyklu!!
Kaka pewnie owu miałaś tak jak testy Ci wychodziły nie?? -
a no co mu zrobisz później pewnie zmieni zdanie jak to OF
melmarmis lubi tę wiadomość
-
melmarmis wrote:Hej, ja jestem przed dzień albo dwa przed ovu, więc narazie działamy a potem ten najgorszy okres czyli czekanie....
potforzasta właśnie dziwnie strasznie Ci wyznaczył tą owu, pewnie jeszcze przed Tobą
Alimak będziesz odliczać do II na teście a nie do następnego cyklu!!
Kaka pewnie owu miałaś tak jak testy Ci wychodziły nie??
Tak mi się wydaje , dokuczał tak potworny ból jajników że nie do opisania wiec tak liczę ale nie zaznaczmy ręcznie. -
Kurczce dziewczyny ja Was podziwiam! Ja to poki co wszystko na czuja robie:P @ przypada na 11.10 i jestem bardzo ciekawa co to bedzie w tym miesiacu. Poki co zainwestowalam w testy owulacyjne bo temperature zawsze zapomne z rana zmierzyc:/ nie wspominajac o innych metodach sprawdzania owu...zauważyłam tez ze tak jak zawsze mialam 28 dni cyklu tak teraz nagle mam 26/25 powinno mnie to jakos zaniepokoic?
Odwiezam regularnie ginekologa i wszystko jest ok. A jak Wy myslicie? -
Berenika jeżeli to tylko raz na jakiś czas to nic złego się nie dzieje a jeżeli od jakiegoś czasu już tak co cykl to lepiej skonsultować to z lekarzem. A na mierzenie temp wystarczy nastawić budzik zmierzyć i można dalej spać
-
Dziewczyny a słyszalyscie o książce ukryte terapie Jerzego Zięby ?
-
Potforzasta dziękuję za odpowiedź :* to jakies 3 ostatnie cykle tak mam, niby nic ale jednak pójdę za Twoją radą i zapytam się moją Ginekolożkę czy jest się czym martwić. Może miałam ostatnio więcej stresów na głowie i dlatego tak się podziało...
-
No pewnie zapytać zawsze warto bo żeby Ci się 2 faza nie skróciła
-
Berenika a który to Twój cs?
potforzasta nie słyszałam o tej książce, jakoś nigdy nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem, ale obawiam się że jeśli do końca roku nie uda mi się zaciążyć to zacznę mocno szukać przyczyny... a co polecasz tą lekturę czy szukasz recenzji? -
Szukam bo mi ją mój gin polecił i nie wiem czy czytać
-
Kaka to super teraz trzymamy kciuki żeby wyszły z tego II kreski
A u mnie się jednak nie rozmyślił i dalej utrzymuje ze owu była 8 dc a dziś temp jeszcze wyżej.
Ok po zaznaczeniu śluzu przesunął na 10 dc to już bardziej realneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 12:03
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Berenika88 wrote:Melmarmis dopiero 2. Taka ze mnie świeżynka;P
Pytałam, bo ja miałam okres zawsze jak w zegarku i cykle równo 27 dni do momentu starań. Od 1 cs już miałam 30 a potem w cały świat... Podobno dużo dziewczyn tak ma, chyba stresowo to działa -
Ja mierzę już jakiś czas przed clo miałam ładne 2 fazy cyklu zaznaczone potem clo mnie popsuło i dłuuugo miałam płaskie wykresy temp się wahała między 35,75 a 36,3 za to ten jest już całkiem całkiem chyba dzięki ziółkom no w między czasie cykl na castagnusie była jeden ładny ale tylko jeden nie wiem dlaczego reszta już nie. Zobaczymy jak dalej będzie z tym aktualnym cyklem.
Melmarmis powodzenia w mierzeniu to na prawdę wchodzi w krew Ja już rano się budzę bez budzikamelmarmis lubi tę wiadomość