'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam brać 2 ale jakieś zaćmienie miałam i cały dzień żyłam tym że mają być 3 a dzisiaj patrzę na kartkę i ma być 2x1
-
Kaka dopóki nie ma @ jest szansa tym bardziej że dziewczyny które zaciążyły też miały odczucia okresowe. Ja temp nie mierzę co by nie zwariować ale w brzuchu mi muli od wczoraj na @. Jutro 10 dpo nie wiem czy by nie zatestować w sumie mam zapas testów to mogę jeden zmarnować ale z drugiej strony nie chcę się dołować przedwcześnie... hm
-
melmarmis wrote:Kaka dopóki nie ma @ jest szansa tym bardziej że dziewczyny które zaciążyły też miały odczucia okresowe. Ja temp nie mierzę co by nie zwariować ale w brzuchu mi muli od wczoraj na @. Jutro 10 dpo nie wiem czy by nie zatestować w sumie mam zapas testów to mogę jeden zmarnować ale z drugiej strony nie chcę się dołować przedwcześnie... hm
Hihi daj tylko znać jak tylko się skusisz na test , i życzę II kresek :-)Wiem wiem że dopóki nie ma @ jest nadzieja , ale czuje się że nadchodzi -
Alimak wrote:A ja mówiłam, że nie planuję robić testu a jednak dziś zrobiłam... Stwierdziłam, że tyle ich mam to muszę je zużyć zanim się przeterminują
i przy okazji przytemperowałam swoje kolejne nadzieje.
Ja mam niestety tylko 1 test wiec musze czkać do 20 stego bo podejrzewam że na dniach bym już testowała.
-
Alimak wrote:Kaka a o pierwszego maluszka długo się staraliście, dlaczego podchodziliście do iui?
tak staraliśmy się 4 lata bez żadnej pomocy i rok z pomocą lekarza , ja miałam za wysoką prolaktynę M nie miał zbyt dobrego nasienia , ale 1 podejście do IUI zakończyło się powodzeniem i mamy oto kochaną Laurkę która ma skończone 9 miesięcy , postanowiliśmy sobie że podejmiemy drugą próbę o drugiego maluszka na razie bez pomocy lekarza dajemy sobie 6 miesięcy , ale czy się uda -
Alimak wrote:A ja mówiłam, że nie planuję robić testu a jednak dziś zrobiłam... Stwierdziłam, że tyle ich mam to muszę je zużyć zanim się przeterminują
i przy okazji przytemperowałam swoje kolejne nadzieje. -
Halo co tam kobietki???? Jak samopoczucia ???? Cisza tu!!!! , nikt nic nie pisze nie wytrzymałam i zrobiłam widzę cień cienia ale pewna na 100% nie jestem chociaż i mój M widział to chyba na głowę nie dostaje
kate88:), Koni88 lubią tę wiadomość
-
Hejka, samopoczucie średnie, mam straszne bóle @ od trzech dni. Zawsze ból przychodził równo z @ a teraz pojawił się 5 dni przed... Chyba ze stresu i ciągłych myśli o ciąży
Kaka to dobry znak, cień cienia w 10 dpo to dużo Może idź na betę jutro?? Trzymam kciuki za Ciebie!!
Ja sikańca zrobię jutro chociaż przekonania nie mam. -
Kaka widziałam twój test na powakacyjnych i widać kreskę wiec juz po cichu gratuluję
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Hej co tam u was Słychać? Coś cicho tutaj
-
Cześć, moje starania trwają już ponad 2 lata. Od 9 lat choruje na Hashimoto, ale cały czas tarczyca jest w normie. Moim wrogiem jest endometrioza. W ciągu 2 lat miałam dwie laparoskopie - co najgorsze, jest to endometrioza miednicy mniejszej III stopnia. Mam za sobą poronienie w 7 tygodniu ciąży. Dzień przed Wigilią W sierpniu tego roku miałam laparoskopie, więc teraz mam niby największe szanse. Ale jak wyjdzie, to zobaczymy.
Życzę wszystkim szczęścia podczas starań. -
Kasia przykro mi z powodu straty tule mocno. Trzymam kciuki żeby wam się udało liczę ze limit nieszczęść macie wykorzystany. Ja tez mam hashimoto ale wykryte dopiero w tamtym roku i niestety 1 lekarz źle mnie leczył od maja tego roku ma w końcu leki i może wkrótce zobaczę i ja te wymarzone II kreski
życzę powodzenia. -
Aaa zapomniałam u nas starania juz 6 lat ale dopiero jak na własną rękę zaczęłam robić badania to dowiedziałam się o hashi
-
nick nieaktualny