'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Kochana przykro mi, co to było? Test zafalszowany? Czy ciąża biochemiczna? Przecież taki test zazwyczaj nie wychodzi pozytywny bez ciąży. Przepraszam ze pytam.
Sama właśnie nie wiem dziwne to właśnie , ponieważ jak robiłam testy to po prostu nic nie wychodziło , dziwne jest to że dziś jestm po @ zrobiłam test bo koleżanka mi podpowiedziała tak z czystej ciekawości bo @ jakiś dziwy był i wydaje mi się ze jest tam bardzo kiepski cień , alle nie wiem czy to już nie moja wyobraźnia żałuję tylko że bety nie zrobiłam , ale jak zobaczyłam @ to po prostu pomyślałam że to z testem, coś nie tak . To jest test dzisiejszy
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Kaka jeszcze raz gratuluję.
Kasia mam nadzieję że wszystko wróci do normy, przykro mi z powodu straty. Jeszcze los się dla ciebie odmieni.
Potforzasta od maja jak zmieniłaś lekarza to wyniki się poprawiły? -
Marcjanna wrote:Hmmm dziwne, jak mocno zbliżyłam to cos widać, a ten test zapewne nie jest z poranego moczu? Ale masz zagwostkę teraz...kaka470 wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 20:23
-
nick nieaktualnyOj bardzo słabiutka może nawet cień cienia... Wczoraj była wyraźniejsza, szkoda że nie miałaś jak bety zrobić bo zaraz byłoby wiadomo. Wiadomo jeden test może zafałszować wynik albo nawet 2 ale nie za każdym razem co już je robisz kilka dni. I jeszcze to krwawienie, ehhhhhh
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Marcjanna wrote:Oj bardzo słabiutka może nawet cień cienia... Wczoraj była wyraźniejsza, szkoda że nie miałaś jak bety zrobić bo zaraz byłoby wiadomo. Wiadomo jeden test może zafałszować wynik albo nawet 2 ale nie za każdym razem co już je robisz kilka dni. I jeszcze to krwawienie, ehhhhhh
Dokładnie dziękuje bardzo za twoją wypowiedz , zobaczymy co będzie w poniedziałek ale nie nastawiam się kompletnie na nic . -
nick nieaktualnyKaka trzeba działać w takim przypadku w miarę szybko bo nawet jak krwawienie wystąpi to nie znaczy że jest poronienie czy ciąża biochemiczna, ale myslę że mamy wpływ na takie rzeczy, niestety testy ciążowe tego nie wyłapią i najdokładniejszym dowodem jest badanie beta-hcg z krwi. Krwawienie może wystąpić i spadek temperaturu przy spadku progesteronu i tak naprawdę lekarz może przepisać odpowiednie leki aby krwawienie ustało i wzrósł progesteron. Zaglądałam na twój wykres masz dziwnie niskie temperatury może być spowodowana osłabieniem organizmu, masz przeziębienie.
-
Marcjanna wrote:Kaka trzeba działać w takim przypadku w miarę szybko bo nawet jak krwawienie wystąpi to nie znaczy że jest poronienie czy ciąża biochemiczna, ale myslę że mamy wpływ na takie rzeczy, niestety testy ciążowe tego nie wyłapią i najdokładniejszym dowodem jest badanie beta-hcg z krwi. Krwawienie może wystąpić i spadek temperaturu przy spadku progesteronu i tak naprawdę lekarz może przepisać odpowiednie leki aby krwawienie ustało i wzrósł progesteron. Zaglądałam na twój wykres masz dziwnie niskie temperatury może być spowodowana osłabieniem organizmu, masz przeziębienie.
Nie jestem zdrowa zawsze miałam niskie temperatury , niestety do poniedziałku ,może już być za późno ale nie mam możliwości jechania na betę dopiero w poniedziałek ehhh -
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:To jedź nawet jak nic nie wykaże to bedziesz miała spokój a jak wykaże to trzeba powtórzyć za 2 dni. Piszę o grypie po analizie notatek ze bierze cię...
Tak wiem wiem ze trzeba powtórzyć , jeszcze raz bardzo ci dziękuję , to było jednodniowe coś , na szczęście się nie rozkręciło -
nick nieaktualny
-
Alimak wrote:Kaka i jak tam byłaś na becie?
Dziewczyny ja dziś miałam hsg, wszystko wyszło w porządku i w następnym cyklu inseminacja
Beta ujemna . Najważniejsze że po HSG wszystko dobrze , życzę oby Pierwsze podejście do Inseminacji , zakończyło się zielonym kropkiemAlimak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trochę mnie tutaj nie było, ale podczytuję (i kibicuję) Was regularnie
Alimak wrote:Dziewczyny ja dziś miałam hsg, wszystko wyszło w porządku i w następnym cyklu inseminacja
Ja miałam również w ostatnim cyklu HSG, u mnie również wszystko ok tylko jajowody poskręcane... Myślicie, że to duży problem??
Alimak a jak przeżyłaś HSG, u mnie było na szczęście więcej strachu niż to warte
Niedługo idę do swojego gina z wynikiem i również skłaniamy się do IUI
Pozdrawiam Dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 09:59
kaka470 lubi tę wiadomość