'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonna przykro mi Odchoruj okres i zbieraj siły na ten mocny listopad, skoro Alimak tak pisała to na pewno coś w tym jest. Umawiamy się tak: te którym się uda wirusują i grzeją miejsce pozostałym ósemkom na fiolecie, a do końca roku wszystkie mają się odfajkować !!!
kaka470 lubi tę wiadomość
-
hej, ja Was na biezaco podczytuje moj zapal troszke ostygl, bo cykle mam do dupy, TSH skacze jak szalone, a teraz jeszcze wkurzylam sie na swoja prace i zlozylam wypowiedzenie... musze znalezc sobie najpierw prace i zapanowac nad TSH, bo to, co wydziwia to przechodzi wszelkie pojęcie...niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
Ech Dziewczyny, nie wiem co się dzieje... Tempka mi jeszcze nie skoczyła, śluz wciąż plodny (dziś 13dc) a piersi bolą, tak jakby było już po owu. Nigdy nie miałam boli piersi podczas owu... Prolaktyna w normie, biorę zresztą bromka. Jakieś pomysły? Macie ból piersi podczas owulacji?
Kakao trzymam kciuki! chociaż troszkę płaski wykres miałaś, ale to jeszcze może nic nie znaczy!Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
hej dziewczyny dziś 9 dzień po i szczerze!!!!!!!!! szału nie ma zrobiłam dziś test z porannego moczu pink i bardzo ale to bardzo słabo coś widać , trzeba się przypatrzeć może tamten jakiś błąd miał , ten też przebicie tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 09:26
-
jednataka wrote:Ech Dziewczyny, nie wiem co się dzieje... Tempka mi jeszcze nie skoczyła, śluz wciąż plodny (dziś 13dc) a piersi bolą, tak jakby było już po owu. Nigdy nie miałam boli piersi podczas owu... Prolaktyna w normie, biorę zresztą bromka. Jakieś pomysły? Macie ból piersi podczas owulacji?
Kakao trzymam kciuki! chociaż troszkę płaski wykres miałaś, ale to jeszcze może nic nie znaczy!
No dziwny ten mój wykres , zobaczymy
Ja w zeszłym roku brałam bromka bo miałam podwyższoną prolaktynę , ale nie miałam żadnych bólów piersi , tym bardziej przy owu . -
Kaka a mówiłam poczekaj do 12 dpo
kerka a badalas samo tsh czy całą Tarczyce? Jak samo tsh to polecam też zrobić ft 3, ft 4 anty Tpo i anty Tg. Ja tez walczę z tsh ale ja mam dodatkowo hashimoto i łatwo nie jest tym bardziej ze dwoje lekarzy mi rozregulowało tarczyce jeszcze mocniej dając leki na 2 miesiące i tyle no cóż teraz biorę leki 5 miesiąc i czuje lekka poprawękaka470 lubi tę wiadomość
-
Aaaa z yt tym listopadem to racja w tamtym roku dużo dziewczyn zaskoczyło w listopadzie ale ja tam wolalabym w październiku zaciazyc i grzać dla reszty miejsce
melmarmis lubi tę wiadomość
-
Ale mnie piersi wkurzają masakra co rusze rękoma to bolą
-
Oby się utrzymała ta temperatura a jeszcze lepiej by było jak by troszkę się w górę uniosła , eh nie ma co się nakręcać , trudno to opisać bo pod światło widać coś tam więc pewnie przebić fabryczne Wszystko też zależy gdzie zrobię zdjęcie dzisiejsze zdjęcie jest zrobione w jasnym pomieszczeniu przy naturalnym świetle i widać tyle co nic, a z kolei tamto poprzednie zrobione w pokoju i jest to ciemniejszy pokój i widać troszkę lepiej .
potforzasta dobry znak -
Niby dobry ale denerwujący
-
potforzasta wrote:Kaka a mówiłam poczekaj do 12 dpo
kerka a badalas samo tsh czy całą Tarczyce? Jak samo tsh to polecam też zrobić ft 3, ft 4 anty Tpo i anty Tg. Ja tez walczę z tsh ale ja mam dodatkowo hashimoto i łatwo nie jest tym bardziej ze dwoje lekarzy mi rozregulowało tarczyce jeszcze mocniej dając leki na 2 miesiące i tyle no cóż teraz biorę leki 5 miesiąc i czuje lekka poprawę
Badam zawsze TSH ft3 i ft4... Ft sa w porządku. Na poczatku brania euthyroxu z niedoczynności zrobila mi sie nadczynność, a teraz znowu niedoczynność, jakas komedia po prostu Moje TSH kolejno wygladalo tak:
5,5
0,25
0,015
8,6
Beznadziejaniedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
kerka no to masz wahania faktycznie może masz złą dawkę leku??
-
No mam nadzieję że ustabilizujesz w końcu i będzie ok.
JA mam w jeden dzień 75 a w drugi 50 i tak na zmianę jutro idę zapytać czy rodzinny da mi skierowanie na tsh a jak nie to zrobię prywatnie.