'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deseo robiliscie juz jakieś Badania?
-
Potforzasta- dajesz świetne rzeczowe rady ;* nie dołujesz, co to za głupota w ogóle! Ja się z Toba zgadzam. Żadna z Nas lekarzem nie jest i trudno cokolwiek radzić po fachowemu. A nie da się powiedziec ze ktos miał podobnie bo każda z Nas jest inna .takie a nie inne objawy mogą u jednej świadczyć o tym a u drugiej o czymś innym. Co innego porada i wsparcie a co innego wyrokowanie jakiejs choroby...Potforzasta ja się zgadzam z Toba w 100% relax;*
-
Deseo aż do in vitro musi dojść nie ma innego Sposobu? ? Nie wiem inseminacja czy jakieś Leki?
Berenika dzięki ale wiesz ja czasem nie owijam w bawełnę wiec ktoś może poczuć się urażony wiec jak coś to pisać. Nie lubię czegoś takiego ze na sile wmawia nie albo jakieś choroby albo ciążę tu juz @ na progu aktu piszą niektóre żeby się nie martwić bo niektóre w ciazy mają @ jak mnie to drażni. OK czasem ktoś ma @ i jest w ciąży ale to jest bardo mała część takich kobiet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 19:38
-
jednataka wrote:Kaka, ja bym na Twoim miejscu zrobiła beta hcg, chociaż przyznam szczerze,że Twój wykres jest bardzo płaski i nie powiedziałabym,że coś z tego wyjdzie... ale jednak cos tam widać! ciekawe... oczywiscie trzymam kciuki!
Berenika, do trzech razy sztuka!
Poczekam jeszcze do terminu @ mam nadzieje że wytrzymam -
Deseo to ja mocno trzymam kciuki żeby już po pierwszym in vitro się udało.
-
No i temperatura poszła w dół wiec nie ma co się nastawiać na ten cykl , brzuch pobolewa jak na @ , wiem wiem miałam poczekać jeszcze ze 2 dni ale zrobiłam tylko dla pewności i nie rozumiem , testy zamawiam na aptece internetowej i dlaczego wychodzą cień cienia !!!!!!!! Czyżby to jednak przebicie , wszystko na to wskazuje że tak . Pozostało czekać . Życzę miłego dnia dziewczyny .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 11:23
-
dłużo osób tak właśnie ma że coś tam widzi a w gruncie rzeczy przychodzi @ dlatego ja się nie nastawiam, ale tak jak mówisz ciężko uchwycić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 11:11
-
Prawda jest taka że na początku starań każda doszukuje się cienia JA mam ten etap za sobą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 15:37
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Deseo, aż trudno uwierzyć... udało Wam się za pierwszym razem, a teraz takie trudności... Ale jeśli mogę zapytać miałaś jakieś problemy hormonalne po urodzeniu córki? oby udało się w końcu... A może jakieś nietolerancje pokarmowe masz? chociaż już pewnie wszystko badałaś jak piszesz...
dziewczyny, a u mnie coś dziwnego. Drugi dzień wyższych temp, szyjka twarda, dwa dni było już suchutko, a tu nagle rozciągliwy sluz mleczno-biały... co u licha? niestety nie mam swojego wykresu na owu, po prostu nie moge go wgraćCóreczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
antonna wrote:
Deseo to kiedy do tego in vitro przystępujecie?
jednataka wrote:Deseo, aż trudno uwierzyć... udało Wam się za pierwszym razem, a teraz takie trudności... Ale jeśli mogę zapytać miałaś jakieś problemy hormonalne po urodzeniu córki? oby udało się w końcu... A może jakieś nietolerancje pokarmowe masz? chociaż już pewnie wszystko badałaś jak piszesz...
Nie wiem, niby mam małą endometriozę i jeden jajowód niedrożny. Niby brałam zastrzyki na ta endo i przy laparo miało się udrożnić. Ale pani dr twierdzi, że chyba jednak nic się nie udrożniło skoro tyle to trwa.
Albo po stymulacji mam 3 pęcherzyki, wszystkie pękają.... a ciąży brak. Tak, że ten, nie wiem czemu. -
A ja tak szczerze zastanawiam się jeszcze nad wpływem cesarki... Bo poród miałam właśnie przez cesarkę i siedzi mi gdzieś w głowie, że po niej mam zrosty i to przez to. Mimo iż lekarz stwierdził, że nie koniecznie, ale ... ja tam myślę, że to miało wpływ.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 18:53
-
Hej dziewczyny, byłam na wyjeździe służbowym i nie było mnie u Was 2 dni, sporo naprodukowałyście
Deseo witaj fajnie że walczycie mimo wielu przeszkód, na pewno się Wam uda z takim podejściem
Kaka pamiętam że w zeszłym miesiącu też miałaś jaja z tymi testami Co to za testy???
Potforzasta zdecydowanie nie dołujesz. We love You
Jednataka który to Twój dpo???potforzasta lubi tę wiadomość
-
melmarmis trzeba walczyć do końca mimo iż to tak długo już trwa, to obiecałam sobie, że zrobię wszystko co w mojej mocy, a jak się nie uda to chociaż z podniesioną głową spojrzę w lustro
Trzymajcie się dziewczyny! Damy radę!melmarmis lubi tę wiadomość
-
hej melduje że przyszła @
Wiem właśnie pink , Qixx , Quick Vue w tym miesiącu miałam kupuje z apteki internetowej , powodzenia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 14:27