'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Probowalam. Pierwsza ciaza taka byc powinna. Bo wpadka sprzed kilku dni przed owulacja. Drugi rowniez sprzed owulacji. Teraz zielonego pojecia nie mam, kiedy owulacja bedzie... wie ciezko planowac od wczoraj owulacyjne robie. Wczoraj brak kreski, dzis testowa delikatna. Zobaczymy co bedzie za kilka dni.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Kaka, czekamy z niecierpliwością
U mnie po monitoringu, lekarz twierdzi, że była owulacja, endo 9,5mm... teraz czekam do początku lutego na testowanie.
Ale jak już pisałam w wątku o Clo, mam jakieś obawy, bo widziałam na usg pęcherzyki 8-9mm i taka panika mnie ogarnęła, że może pęcherzyki nie pękły i zmalały... żeby się tak dało o tym wszystkim nie myśleć
Deseo, strasznie to wszystko niesprawiedliwe, ale odkąd sama zaczęłam się starać, to poznaję coraz więcej historii par, które również bardzo długo się starały, tylko mało kto się do tego przyznaje...A wiatropylne to naprawdę szczęściarykaka470 lubi tę wiadomość
28 lat,pcos,4 cs,obecnie 2 cs z Clo - podcięte skrzydła
-
Masakra... starajac sie, człowiek zyjenod owulacji, do testowania/okresu... dlatego sie ciesze, ze pierwsza ciaza, to u nas wpadka byla. Nie bylo calego tego stresu. Druga ciaza przy kp, to wiadome bylo, ze troche zetrwa. Ale jednak szybko sie udalo.
Nie wyobrazam sobie robic milion testow... stresowac. Sprawdzac...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Olgaa zrób za 4-5 dni progesteron to będziesz wiedziała na 100% czy była owulka i nie będziesz się stresować. Nawet jeśli ciąży w tym cyklu nie będzie to będziesz miała pewność czy pęcherzyk pękł
Kaka, masz 5 minut i szukam Cię po forumkaka470, Olgaa lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Jeśli chodzi o wiatropylność to dobra cecha gdy ktoś te dzieci chce, gorzej, jak pojawiają się "pomimo chęci". Mam znajomą, która zaszła w ciążę podczas pierwszego razu jej i jej partnera Wiemy wszystkie jak wygląda taki seks Nie wiedzieli co robią a zmajstrowali bobasa, to się nazywa złoty strzał. Lat mniej niż 20, znali się tyle co nic, a tu psikus. Jak to powiedziała, seksu nawet nie poczuła, za to porodu nie udało jej się nie poczuć"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another, masz racje. Jak ktos nie bardzo za dziecmi i je moze miec od popatrzenia, czy pomyslenia, to już gorzej.
Co do porodu - ja wspominam oba milo i przyjemnie. Gorze skurcze w ciazy mialam. I bardziej mnie szycie po bolalo, niz skurcze partesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
kaka - super, gratulacje!
Deseo, trzymam kciuki za Was. Ja bardzo wierzę w moc modlitwy - próbowałaś odmawiać Nowennę Pompejańską?
I nie dziwię Ci się, że jesteś rozżalona, też bym była. Ja staram się podchodzić na luzie, bo mamy już synka i ewentualnie będzie jedynakiem. Chcielibyśmy drugie, ale co będzie to będzie. Na nic się nie nastawiam. I podziwiam Was dziewczyny, starające się tyle lat - to musi być niesamowicie trudne.
Mnie bardziej boli, że ktoś tyle się stara i nic, a inna usuwa ciążę, bo np. trzeciego nie chce. To dopiero jest niesprawiedliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 16:57
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Wredotka wrote:Mnie bardziej boli, że ktoś tyle się stara i nic, a inna usuwa ciążę, bo np. trzeciego nie chce. To dopiero jest niesprawiedliwe.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Dzięki dziewczyny :*
Wredotka- ja mam już córkę, więc powiedzmy, że nie jestem zdesperowana do granic możliwości, ale jak się zawsze marzyło o dużej 3-4 dzeciatej rodzinie, to taki jedynak jak dla mnie jest trochę poszkodowany. Córka bardzo pragnie rodzeństwo, nawet do Mikołaja napisała list o siostrzyczkę lub braciszka ...
Eh ... walczymy dalej
Koni88- pewnie, że przyjdzie. Prędzej czy później musi się los odwrócić
Kaka- gratuluję! Leć za dwa dni na ponowną betę i trzymam kciuki za przyrost Zapoczątkuj dobrą passę styczniowąKoni88 lubi tę wiadomość
-
Deseo - och. Jak dziecko prosi o rodzenstwo, to ciezko... bo to nie tylko Twoje rozczarowanie, ale i nieuszczesliwienie dziecka...
Moj straszak chce siostre. Bedac w drugiej ciazy, mowil, ze w brzuchu jest Basia, mimo ze wiadome bylo, ze chlop siedzi. Teraz tez ciągle o siostrze mowi, bo brata juz ma.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Alimak wrote:Kaka jeszcze raz gratuluję Tak się cieszę !
Teraz życzę żeby Ci czas szybko minął do pierwszej wizyty -
kaka470 wrote:Dziękuje jeszcze jutro powtórka bety ale dzisiaj na teście taka krecha że za pierwszej ciąży takiej nie miałam
Deseo - zawsze jakis plan powodzenia. Uda sie w koncu trzymam kciuki!kaka470 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Deseo wrote:Dzięki dziewczyny :*
Wredotka- ja mam już córkę, więc powiedzmy, że nie jestem zdesperowana do granic możliwości, ale jak się zawsze marzyło o dużej 3-4 dzeciatej rodzinie, to taki jedynak jak dla mnie jest trochę poszkodowany. Córka bardzo pragnie rodzeństwo, nawet do Mikołaja napisała list o siostrzyczkę lub braciszka ...
Eh ... walczymy dalej
Koni88- pewnie, że przyjdzie. Prędzej czy później musi się los odwrócić
Kaka- gratuluję! Leć za dwa dni na ponowną betę i trzymam kciuki za przyrost Zapoczątkuj dobrą passę styczniową
Deseo, a macie jakieś zdiagnozowane problemy? W pierwszą ciążę zaszliście bez problemu? Pytam z ciekawosci. Jak dla mnie to już trochę inna sytuacja jak się jedno ma, ale rozumiem marzenia o dużej rodzinie. Też bym taką chciała. Mocne kciuki za Waskaka470 lubi tę wiadomość