'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Działania były oj były
Tylko takie mam kolejne zmartwienie. Zerknijcie na wykres proszę. Dziś spadek temp chociaż wczoraj już wzrosła, ale w nocy musiałam wziąć ibuprom (cholernie bolało mnie ucho chyba od przeziębienia). Czy to on mógł obniżyć temp.? Nie wiem czy dobrze zaznaczyłam, żeby ją ignorować czy tak ma być...
Buziaki w sobotni, w Wawie deszczowy poranek... -
Witam dziewczyny:)
Ja również staram się o dzidzię. Pierwszy raz prowadzę wykres na ovufriend, jeszcze nie oggarnęłam wszystkiego. ;/ Staramy się 4 cykl, ten jeszcze sie nie zakończył. Dziś nie mogłam spać, z jednego boku na drugi i poszłam zrobić test. Wyszedł negatywny, liczę że może za wcześnie zrobiłam?! Spodziewany @ mam mieć w niedzielę. Jak myślicie Kochane.. Oczywiście za wszystkie Kobitki trzymam kciuki żeby spełniło się Nasze pragnienie bycia Mama!! -
Martaaa wrote:Działania były oj były
Tylko takie mam kolejne zmartwienie. Zerknijcie na wykres proszę. Dziś spadek temp chociaż wczoraj już wzrosła, ale w nocy musiałam wziąć ibuprom (cholernie bolało mnie ucho chyba od przeziębienia). Czy to on mógł obniżyć temp.? Nie wiem czy dobrze zaznaczyłam, żeby ją ignorować czy tak ma być...
Buziaki w sobotni, w Wawie deszczowy poranek...Martaaa lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
annusiak88 wrote:Witam dziewczyny:)
Ja również staram się o dzidzię. Pierwszy raz prowadzę wykres na ovufriend, jeszcze nie oggarnęłam wszystkiego. ;/ Staramy się 4 cykl, ten jeszcze sie nie zakończył. Dziś nie mogłam spać, z jednego boku na drugi i poszłam zrobić test. Wyszedł negatywny, liczę że może za wcześnie zrobiłam?! Spodziewany @ mam mieć w niedzielę. Jak myślicie Kochane.. Oczywiście za wszystkie Kobitki trzymam kciuki żeby spełniło się Nasze pragnienie bycia Mama!!"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparcia.:* Od tych myśli krążących w głowie przybyło mi kilka siwych włosów na głowie. ;/ Zdecydowanie cierpliwość nie jest moją mocną stroną..chociaż wiem że muszę odczekać swoje.
Tak z innej beczki jaką macie pogode Kochane? Też tak szaro buro i ponuro?
Oby w Święta była słoneczna pogoda. hmm
Monifah Zieloności!!
3mam kciuki Girls :*Monifah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannusiak88 witamy i dopisałam Cię do naszej listy
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
7. Rybeńka
8. Groszek
9. Maniuś
10. Anuleczka
11. Dora524
12. Martaaa
13. magda8869
14. kamciaaaa5
15. Anutka
16. Anna255
17. ~Ania~
18. kasiaiic
19. Japoneczka z Porcelany
20. lola88
21. Sylvka
22. macadamia 29.03.2014
23. Asios
24. nati04
25. Misiaczk25 18.03.2014
26. anksunamun88:-)
27. maaartinka 27.03.2014
28. karola88 02.04.2014
29. waszka88
30. bulinek88
31. anka8820
32. Ofelaine
33. Anna88
34. pysia88
35. annusiak88 -
nick nieaktualny
-
U mnie też szaro, buro i deszczowo... leje jak z cebra:( Też jestem przez tą pogodę ciągle śpiąca i zmęczona, a już niestety wiem, że to tylko i wyłącznie przez pogodę Dziś przyszła do mnie spóźnialska @, która ostatnio przychodzi kiedy chce. Od tego cyklu będziemy regulować poziom prolaktyny, więc mam nadzieję, że "coś" się ruszy. Buziaki dla Was kochane!
-
Witam Was Kochane,życzę jak najlepszej temperatury na dziś!!
No i oczywiście dobrego dnia.
Pysia88 na pewno się ruszy,ruszy.:* Teraz niech @ się jak najszybciej kończy i do ataku Trzymam i wierzę,że w nowym cyklu będzie dobrze!!!!
Monifah taka zmywarka i ja bym nie pogardziła, no ale na obecną chwilę muszę pomarzyć bo nie miałabym gdzie ją wstawić...oj rozmarzyłam się ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 07:48
Monifah lubi tę wiadomość